• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

29.10.2023

21:04

"Testerom ga je sekla na delove, cela ulica je smrdela"! Komšije Stevana A. i dalje šokirane: "Dobrota ga je koštala života"

Shuterstock

Vesti

"Testerom ga je sekla na delove, cela ulica je smrdela"! Komšije Stevana A. i dalje šokirane: "Dobrota ga je koštala života"

Podeli vest

"Mi još uvek ne možemo da dođemo sebi. Svakim danom saznajemo neki novi detalj tog užasnog zločina. Kad prođemo pored te kuće, obuzme nas jeza!", reči su komšija Stevana A. (56) iz Vlaškog Dola kojeg su, kako se sumnja, ubila bivša žena Ljiljana J. (56) , dok su joj ćerka Anita A. (31) i sin Marko A. pomagali da se reši tela.

On je ubijen dok je spavao kada je, kako se sumnja, Ljiljana pištoljem pucala Stevanu u glavu, a kako tvrde meštani, nakon toga one su zapalile krevet na kojem je ležao kako bi uništile dokaze.

- Priča se da je Stevu ubila na spavanju, te da je ga je zatim motornom testerom iseckala na deliće. Najgore od svega mi je što su joj deca pomagala da se reši tela. Pa to je njihov otac, nisu imali gde da žive, a on im je dao ovu kuću. Očigledno da ga je dobrota koštala života - navode komšije za "Blic".

Kako kažu, ćerka je majci pomagala da delove očevog tela spakuje u crne najlon kese, dok je sin raskomadanog oca bacio u šumu.

Foto: V.J.

 

- Mi se nikada nećemo oporaviti od ovog zločina. Steva je bio dobar čovek, uvek nasmejan. Nije ovo zaslužio. Oni su bolesni, ne postoji ni jedan motiv ovog gnusnog zločina. Ne razumem samo šta je jadan čovek mogao da im uradi, pa da završi na ovaj način - objašnjavaju meštani.

"Niko ne zna kako izgledaju"

Napominju i da je Stevanova bivša žena zajedno sa decom živela u kući protekle dve godine, ali da je neverovatno da niko od komšija ne zna kako oni izgledaju.

- Nisu izlazili iz kuće, ko zna šta se krilo iza njihovih vrata. Znam i da sa Stevom nisu bili u nekim odnosima, a on im je uvek pomagao. Znate, sada kruže svakakve priče. Neki kažu da su ih viđali da izlaze noću i da su u sekti. Ali ja stvarno ne znam, jer ih nikada nisam ni video - kažu oni.

"Bio je prava duša od čoveka"

Prema rečima meštana, Steva se od bivše žene razveo pre skoro 20 godina, te da je on imao drugu ženu sa kojom je živeo u Austriji.

Foto: V.J.

 

- On je živeo i radio u Austriji, ovde je dolazio povremeno. Nismo se družili, ali uvek ću ga pamtiti po osmehu. Bio je društven, duhovit, niko za njega nema lošu reč da kaže. Čak je pre nekih pet godina dozvolio čoveku koji nije imao gde da par dana prespava kod njega u kući. Steva je bio prava duša od čoveka - pričaju neutešni meštani.

Zapalile krevet da bi uništile dokaze?

Kako je "Blic" ranije pisao, a kako nam je i potvrdio naš sagovornik, Ljiljana i Anita su nakon ubistva zapalile krevet na kojem je to veče spavao Stevan.

- Smrdela je cela ulica. Verovatno je i ubijen na tom krevetu, pa su hteli da unište dokaze - potvrdio nam je on.

Majka sve priznala, deca zanemela pred tužiocem

Marko A. saslušan je u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pomaganju i branio se ćutanjem. Njemu je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Podsetimo, bivša supruga žrtve Lj. J. osumnjičena je da je ubila bivšeg partnera na spavanju, te da je potom telo raskomadala u čemu su joj pomogli sin i ćerka.

Ljiljana J. je odmah priznala zločin, dok se njena ćerka Anita A. branila ćutanjem.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su raskomadali telo, a zatim delove odneli u šumu, kilometrima daleko. Zločin su počinili između 4. i 5. septembra, a za sve se saznalo nakon deset dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija