• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Avaz

30.10.2023

14:05

Završena istraga o masakru Nermina Sulejmanovića! Ovo su dokazi, a saopštiće ih glavni tužilac u BIH

Instagram

Vesti

Završena istraga o masakru Nermina Sulejmanovića! Ovo su dokazi, a saopštiće ih glavni tužilac u BIH

Podeli vest

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova TK, u četvrtak će prezentovati pribavljene dokaze i koje su istražne radnje preduzete u slučaju masakra koji je počinio Nermin Sulejmanović (35).

Naveli su da je sprovedena istraga i analiza pribavljenih dokaza o trostrukom ubistvu i tri pokušaja ubistva u Gradačcu 11. avgusta 2023.

- Pozivamo vas na zajedničku konferenciju za medije koju organizuju Kantonalno tužilaštvo TK i Uprava policije MUP-a TK koja će se održati u četvrtak 2. novembra 2023. godine u 12 sati - saopšteno je iz tužilaštva.

Na konferenciji će se medijima obratiti: glavni kantonalni tužilac Tomislav Ljubić, direktor Uprave policije MUP-a TK Dževad Korman, postupajući tužilac u predmetu Dalibor Bingas i portparol tužilaštva Admir Arnautović.

Tema konferencije za medije su: sprovedene istražne radnje i analiza pribavljenih dokaza vezanih za trostruko ubistvo i tri pokušaja ubistva u Gradačcu od 11. avgusta ove godine.

U proteklom periodu su obavljene detaljne istražne radnje, pribavljeni i analizirani relevantni dokazi koji se vezuju za ove događaje, te će se na konferenciji za medije prezentovati nalazi tužilačke istrage, kao i postupanje policijskih struktura MUP-a TK pre, tokom i nakon pomenutih događaja, o čemu će govoriti direktor Uprave policije MUP-a TK Dževad Korman.

Da podsetimo, 11. avgusta Gradačac je potresao zločin koji se ne pamti: Nermin Sulejmanović ubio je nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe.

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ispred jednog kafića upucao Denisa Ondera, koji je bio u svom automobilu. Odatle je otišao do kuće Denisovog oca Džengiza, pucao mu u glavu i teško ranio njegovu suprugu Harisu.

Nakon toga Nermin je otišao na jednu napuštenu farmu gde je, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija