• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.10.2023

23:19

Detalji tuče u Leskovcu: Trojica mladića povređena, jedan čeka operaciju

informer.rs

Vesti

Detalji tuče u Leskovcu: Trojica mladića povređena, jedan čeka operaciju

Podeli vest

Trojica muškaraca su završila u Urgentnom centru Opšte bolnice u Leskovcu, a jedan čeka operaciju, nakon sinoćne masovne tuče u Radničkom naselju.

Lakše povrede u vidi spoljnih povreda i posekotina glave zadobio je I.I (37), koji ima i povrede levog uva i desne nadlaktice. D.I. (39) takođe ima spoljne povrede glave i ranu na desnoj nadlaktici, dok je D.S. (33) najteže prošao.

On ima spoljnu povredu glave i prelom leve ruke, odnosno, obe kosti leve nadlaktice i danas će biti operisan. Svi su stigli u svesnom stanju, a povrede su nastale tupim predmetom - rekao je direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević.

"Svi su dovezeni u svesnom stanju"

U PU Leskovac kažu da je do incidenta došlo nešto pre 21 sat.

- Do tuče trojice mlađih muškaraca došlo je oko 21 čas kod benzinske pumpe u Radničkom naselju. Sudarila su se dva automobila, od kojih je jedan marke „audi“, pa posle toga izašli iz vozila i nastala je tuča. Obavešteno je tužilaštvo i sada se utvrđuju detalji - rečeno je iz PU Leskovca.

Posle ukazane pomoći u urgentnom centru dvojica lakše povređena su otpuštena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija