• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

01.11.2023

12:49

Evo kada počinje suđenje narko teniserki: Uhapšena sa 8,5 kilograma marihuane, sada joj preti ozbiljna robija!

printscreen

Vesti

Evo kada počinje suđenje narko teniserki: Uhapšena sa 8,5 kilograma marihuane, sada joj preti ozbiljna robija!

Podeli vest

Jeleni M. (20) teniserki i učenici srednje škole, koja je uhapšena 12. marta ove godine nakon što je policija u "smartu" kojim je upravljala pronašla 8,5 kilograma marihuane, krajem meseca počeće suđenje.

Kako saznajemo, optužnica koju je protiv nje podiglo Više javno tužilaštvo u Beogradu krajem maja ove godine je potvrđena, a pripremno ročište je održano 18. oktobra.

Na pripremnom ročištu i odbrana i tužilaštvo su predložili dokaze koji će se izvesti tokom procesa.

Jelena će na suđenje biti dovedena iz pritvora u kojem se nalazi od hapšenja.

Podsetimo pretres kola nekadašnje šampionke Srbije u konkurenciji do 14 godina, izvršen je u naselju Kumodraž, i tom prilikom je u gepeku kola otkrivena crna sportska torba sa 20 paketa marihuane.  Osim crne torbe u gepeku smarta je bilo više teniskih reketa, a u "smartu" na mestu suvozača je bio tinejdžer star 17 godina.

Nijedno od njih se nisu opirali prilikom hapšenja i Jelena je policiji odmah rekla da je teniski trener i  da ona i mladić zatečen u autu sa njom idu sa Kopaonika gde su joj torbu dala nepoznata osoba da poveze nekome u Beogradu ko je bude zvao. 

Optužnicom se okrivljenoj na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu, za koje je prema našem zakonu zaprećena kazna od zatvora je od tri do 12 godina.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija