• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RTS

09.11.2023

09:44

Drama u Leposaviću: Policajci pucali na osobu koja je pokušala da ih udari automobilom

Kosovo online

Vesti

Drama u Leposaviću: Policajci pucali na osobu koja je pokušala da ih udari automobilom

Podeli vest

U blizini Leposavića policija je pucala u pravcu osobe koja je bežeći od legitimisanja zbog prevoza migranata, nasrnula vozilom na njene pripadnike i za njom se traga.

O incidentu je saopšteno u dnevnom policijskom izveštaju, uz navode da je policija zaustavila osumnjičenog sa Kosova, u čijem vozilu je bilo 11 migranata.

- Nakon što su migranti napustili vozilo, vozač je brzo otišao, pri čemu je ugrozio policajce, koji su pokušavajući da ga zaustave, pucali u njegovom pravcu.

Kao materijalni dokaz na licu mesta pronađeno je i oduzeto 11 čaura. Slučaj je u istrazi svih nadležnih jedinica", navodi se u izveštaju.

Zamenik komandira policije za region sever Veton Eljšani potvrdio je medijima da se traga za osobom koja je pokušala da udari policajce.

Slučaj istražuje i policijski inspektorat, zbog upotrebe oružja pripadnika jedinice za brzo reagovanje.

Policija je u izveštaju objavila i da je u severnom delu Mitrovice uhapsila osobu za koju se sumnja da je ukrala automobil marke "golf 2", a po prijavi vlasnika automobila.

Hapšenje je usledilo pošto je automobil pronađen, brzo po prijavi da je nestao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Uhapšen računovođa zbog muljanja! Pozajmio milione sa firminog računa
Hronika

Uhapšen računovođa zbog muljanja! Pozajmio milione sa firminog računa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u nastavku akcije na suzbijanju korupcije, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapsili su M. V. (32) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo posluga.

08.11.2023

14:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija