• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.11.2023

15:34

Trostrukom ubici Nerminu niko ne da grobno mesto! Tri meseca od zločina Sulejmanovićevo telo i dalje u hladnjači

epa, informer

Vesti

Trostrukom ubici Nerminu niko ne da grobno mesto! Tri meseca od zločina Sulejmanovićevo telo i dalje u hladnjači

Podeli vest

Njegovo telo nalazi se u Komemorativnom centru u Tuzli

U subotu, 11. novembra, navršiće se tri meseca kako je Nermin Sulejmanović počinio trostruko ubistvo u Gradačcu, ubivši svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dve osobe, Denisa i Đengiza Ondera, a ranio tri!

Tri meseca kasnije, telo monstruma i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli, i još uvek nije ukopan. 

Ovu informaciju za Dnevni Avaz potvrdio je danas direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić.

- Telo ubice i dalje se nalazi u hladnjači i njegovo čuvanje koštalo je do sada 1.500 evra. Sve će morati platiti Grad Gradačac. Noć je 15 evra - rekao je Latifagić. 

Niko ne da grobno mesto

Kako tvrdi porodica, Sulejmanovićev stric i jedna rođaka traže već mesecima da ga ukopaju, ali niko ne želi dati grobno mesto.

- Čak je i Grad voljan da plati sve. Ali, niko ne da grobno mesto, tako da za sada od ukopa nema ništa. Dozvola za sahranu postoji, ali bez grobnog mesta sve je još na čekanju. I ove troškove čuvanja tela će snositi Grad. Šta ću, takva je procedura. Sve se njima fakturiše - kaže Latifagić.

Ubio suprugu pred detetom, oca i sina iz Turske  

Podsetimo, Nermin Sulejmanović je 11. avgusta u Gradačcu ubio svoju nevenčanu suprugu, Nizamu Hećimović, i Denisa i Džengiz Ondura, oca i sina, koje je poznavao od ranije i ranio još tri osobe.

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ispred jednog kafića upucao Denisa Ondera, koji je bio u svom automobilu. Odatle je otišao do kuće Denisovog oca Džengiza, pucao mu u glavu i teško ranio njegovu suprugu Harisu.

Zatim, Nermin je otišao na jednu napuštenu farmu gde je, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija