• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.11.2023

13:00

Miljan Hofman polomio žrtvi nos i vilicu! Starijem bratu huliganu već se sudi zbog nasilja

www.mup.gov.rs

Vesti

Miljan Hofman polomio žrtvi nos i vilicu! Starijem bratu huliganu već se sudi zbog nasilja

Podeli vest

Miljanu Vidoviću Hofmanu (31), koji je sa rođenim bratom Ljubanom (28) uhapšen u petak u jednom restoranu u tržnom centru u Beogradu, već se sudi pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu za brutalno prebijanje muškarca ispred istog tržnog centra!

U tom postupku tereti se da se 6. decembra 2021. posvađao sa jednim muškarcem, a potom počeo da ga udara rukama i nogama, pri čemu mu je naneo teške povrede.

Od batina koje je dobio od Miljana Hofmana, koji je inače bio šampion sveta u disciplini K1, pretučeni je imao prelome nosa, vilice, bio je sav u podlivima i modricama i oko mu je praktično bilo zatvoreno.

Osim toga, Miljan je 2021. u Novom Sadu bio osuđen za isto krivično delo na kućni zatvor.

Njegov brat Ljuban Vidović je nekadašnji šampion Evrope u kik-boksu. Pred Okružnim sudom u Banjaluci bio je osuđen na godinu dana zatvora zbog otmice Nenada Jakovljevića iz Bijeljine 2018., ali je ta kazna zamenjena novčanom.

Obojica su sada uhapšeni u spektakularnoj akciji UKP-a, naočigled brojnih gostiju poznatog restorana. Na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu negirali su krivicu, posle čega im je određen pritvor do 30 dana.

Javnosti su postali poznati pošto su se na društvenim mrežama pojavili snimci na kojima se vidi kako maltretiraju radnike ugostiteljskih objekata, kao i dostavljača hrane.

Tužilaštvo je saopštilo da se oni sumnjiče za zlostavljanje i mučenje, kao i nasilničko ponašanje, te da će u daljem toku postupka saslušati oštećene i svedoke i nastaviti da prikuplja ostale dokaze kako bi se utvrdilo da li su počinili još neka dela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija