• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.11.2023

15:54

Žena teško povređena on pobegao sa mesta nesreće: Uhapšen vozač u Leskovcu

Informer

Vesti

Žena teško povređena on pobegao sa mesta nesreće: Uhapšen vozač u Leskovcu

Podeli vest

Vozač automobila marke "opel vektra" G.P. (30) uhapšen je zbog sumnje da je udario traktor sa kog je pala žena (55) a potom pobegao sa mesta nesreće.

Nakon 9 dana potrage pronađen je vozač za koga se sumnja da je izazvao nesreću u kojoj je teško povređena žena. 

"On je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. On se sumnjiči da je 13. novembra, upravljajući "opel vektrom“, udario u zadnji deo traktora koji je vozila žena, nakon čega je traktor sleteo sa kolovoza. U ovoj saobraćajnoj nezgodi žena koja je vozila traktor zadobila je teške telesne povrede, a osumnjičeni se udaljio u nepoznatom pravcu." saopštila je policija. 

Foto: Z.A./Ilustracija

 

Kako je navedeno u saopštenju G. P. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu, gde je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu.

"Nakom saslušanja na predlog javnog tužioca određene mere zabrane napuštanja boravišta i prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem. Privremeno mu je oduzeta i putna isprava. Tužilaštvo je odredilo dokaznu radnju ispit svedoka i zatražilo izveštaj o povredama za oštećeno lice iz saobraćajne nezgode - saopštilo je tužilaštvo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija