• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

29.11.2023

13:14

Ovo je žena koja se ugušila u okolini Bele Crkve: U trenutku nesreće unuci bili u kući

Printskrin/facebook

Vesti

Ovo je žena koja se ugušila u okolini Bele Crkve: U trenutku nesreće unuci bili u kući

Podeli vest

U mesto Vračev Gaj u okolinu Bele Crkve danas je pronađeno telo žene Vezire U. u porodičnoj kući, dok je njen muž hitno prebačen na Vojno medicinsku akademiju, a kako saznaju mediji sa njima su u trenutku nesreće bili i njihovi unuci.

Prema prvim informacijama, sumnja se da se žena ugušila dimom iz peći na pelet, a komšije za medije kažu da su sa bračnim parom bila i deca, njihovi unuci.

- Vezira je bila divna žena, poreklom je iz Bosne i Hercegovine, a ovde se udala, dobila decu i unuke. Deca su bila tu kad se sve desilo i i oni su prebačeni u bolnicu, ali kako su mi javili, Vezirini unuci su dobro, samo je neophodno da ih lekari pregledaju - kaže komšinica i dodaje:

Foto: Printskrin/facebook

 

 

- Ne znam da li je u pitanju peć, ali nema šta drugo da bude. Da bude takva tragedija to je strašno, divna jedna žena i požrtvovana za svoju porodicu koju je volela više od svega. Nadamo se da će njen suprug uspeti da se oporavi.

Prema rečima komšinice Veziri nije bilo spasa i njeno telo je odmah odvezlo pogrebno preduzeće, dok su članovi njene porodice odvezeni vozilom Hitne pomoći.

- Policija je na licu mesta i obavlja uviđaj, cela kuća im je obavijena policijskom trakom - kaže nam komšinica.

- Lekari se bore za život njenog supruga, a sve okolnosti tragedije biće naknadno utvrđene - navodi se.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija