• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/vecer.mk

06.12.2023

10:35

Ubica male Vanje uskoro u zatvoru "Šutka"! Ministarstvo pravde šalje potrebnu dokumentaciju za izručenje iz Turske

Facebook printscreen

Vesti

Ubica male Vanje uskoro u zatvoru "Šutka"! Ministarstvo pravde šalje potrebnu dokumentaciju za izručenje iz Turske

Podeli vest

Izručenje Ljupča Palevskog Palčea koji je sinoć uhapšen, po međunarodnoj poternici, u Turskoj pod sumnjom da je oteo i ubio Vanju Gorčevsku (14) u Skoplju, kao i Panču Žeževskog (74) u Velesu biće izvršeno odmah nakon što makedonske vlasti proslede potrebanu dokumentaciju.

Kako izveštavaju makedonski mediji Ministarstvo pravde će dansa uputiti zahtev ali i potrebnu dokumentaciju turskim vlastima kako bi Pavlevski u što kraćem roku bio izručen, ali i pored toga ovo bi moglo da potraje, jer će uhapšenii verovatno svim silama da se trudi da ne bude izručen u Severnu Makedoniju. 

Foto: Shutterstock/društvene mreže

Palevski presudio i devojčici i frizeru

 

 Podsetimo Ljupči Palevskom je u odsustvu sud odredio pritvor pod sumjnom da je izvršio otmicu i dva ubistva i čim bude došao u Severnu Makeodniju on će biti sproveden u zatvor "Šutka", u kome se već nalaze četvorica njegovih saučesnika Vlatko Kešišev, Velibort Manev, Bore Videvski, ali i Aleksandar Đorčevski otac male Vanje. 

Istraga je do sada utvrdila da su Palevski i njegovi saučesnici prvo 22. novembra ubili Panču Žeževskog frizera iz Velesa koji je navodno prema jednom od njih imao dug od 500 evra, a onda su njegov "sitroen" koristili 27. novembra kada su oteli Vanju u prizemlju zgrade u kojoj je živela sa majkom i sestrom. Nesrećna devojčica je ubijena dva sata nakon otmice i kako je utvrđeno njoj je u glavu pucao Ljupča Palevski, koji je takođe presudio i frizeru iz Velesa.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija