• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

11.12.2023

16:04

"Ubila ga je ona koju je voleo i branio"! Sahranjen Aleksandar Tomin koga je majka polila benzinom i zapalila

printscreen facebook/z.i./informer

Vesti

"Ubila ga je ona koju je voleo i branio"! Sahranjen Aleksandar Tomin koga je majka polila benzinom i zapalila

Podeli vest

Aleksandar Tomin (26), kojeg je majka Smilja M. (44) polila benzinom i zapalila, sahranjen je danas u Srpskoj Crnji.

Nesrećni momak se nedelju dana borio za život u bolnici u Novom Sadu, ali lekari nisu uspeli da se izbore sa teškim posledicama koje mu je načinila jaka vatra.

Kako smo ranije pisali, kobnog 2. decembra Smilja je, navodno, u kući svog prijatelja polila benzinom sina, koji joj je došao u posetu, a onda ga zapalila.

Momku je izgorelo više od 50 odsto kože i zadobio je velike povrede na plućima.

Lekari su se nedelju dana borili za njegov život, ali je on, ipak, preminuo.

Foto: Z.I.

 

Sahrani Aleksandra prisustvovali su njegovi prijatelji i sedmoro rođenih braće i sestara, koje je njegova majka dobila sa sedam različitih očeva, piše Alo.

Niko nije imao snage da održi oproštajni govor za pokojnika, a grobljem su se prolamali jecaji tužnog skupa, koji nije mogao da veruje da je majka mogla odvede sopstvenog sina u smrt.

- Aca mi je bio prijatelj, ma, bio mi je kao brat. Dnevno smo provodili više od 12 sati, a sada ga nema više. Ubila ga je ona koju je najviše voleo i uvek branio. Ona će sad da dobije maksimalno 20 godina robije, dok će Aca zauvek da truli pod zemljom - ispričao je nedavno Acin prijatelj i poslodavac, Anton Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 6 meseci

Dvadeset godina za takvu smrt deteta???? Smrtna kazna vesanjm to je zasluzila. Neka u uvom slucaju sve zene koje govore da je trudnoca dar od Boga ukapiraju da dece nema bez kreveta.Neverujem da je Bog ovakvoj osobi dao decu da ih maltretira i pali zive. Toliko je u svetu uzasnih majki da neverujem da ima veze s tim. Decko je umirao u ogromnim bolovima i nadam se da ce ga primiti ANDJELI i dati mu vise nego je imao na zemlji.

sledeća vest

Vesti

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"
Društvo

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"

Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji, Vladica Stanković, golim rukama hvata ove gmizavce, a njegovi snimci svake godine iznova nas iznenade. Nakon što je dečaka (4) ujela zmija otrovnica u Leskovcu, dok se igrao blizu kuće, mnogi su se zapitali da li zaista treba da se zabrinemo. Vladica Stanković otkrio je da je ova sezona udarna za njega, a snimci koje nam je poslao dokazuju koliko posla ima.

08.07.2024

10:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija