• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/rtl.de, bild

16.12.2023

09:08

Fatalna Miki želi samo normalan život! Ona ukrala 1,25 miliona evra, a njen izabranik, sa kojim se verila, član bande "Pink panter"

Shutterstock/društvene mreže

Vesti

Fatalna Miki želi samo normalan život! Ona ukrala 1,25 miliona evra, a njen izabranik, sa kojim se verila, član bande "Pink panter"

Podeli vest

Mirnesa S. (42), fatalna Miki koja služi trogodišnju kaznu zbog krađe 1,25 miliona evra iz kompanije za transport novca u Štutgartu, verila se sa Danilom D. (43), koji je takođe u Nemačkoj u zatvoru jer je kao član bande "Pink panter" opljačkao kombi koji je prevozio nakit.

- Verili smo se i već predali zahtev za venčanje, ali trajaće večnost da sve dozvole budu gotove - kazala je Mirnesa u intervju koji je dala za nemački RTL.

Mirnesa i njen izabranik upoznali su se preko pisama i za sada se nisu videli uživo, a kako je Miki objasnila ona nije tražila ljubav u zatvoru niti još jednog kriminlaca, ali se zaljubila.

- I ja sam bila ili postala kriminalac, ali to me ne čini gorom osobom. Ne biste trebali odmah osuđivati ​​osobu samo zato što je počinila jedan ili više zločina. Osoba se može promeniti. Stariš, razmišljaš drugačije - rekla je Mirnesa.

Foto: Društvene mreže

Fatalna MIki sada razmišlja drugačije, želi miran život na selu,

 

 Ona je objasnila da po izlasku iz zatvora želi da započne novi život i da to isto želi i njen verenik. 

- Samo normalan život s malom kućom na selu. Ostavljajući prošlost iza sebe. A tu je i planiranje porodice - otkrila je nemačkim novinarima Miki. 

Inače izabranik lepe Mirnese je Danilo D. (43) koji je osuđen na 12 godina zatvora jer je 2016. zajedno sa saučesnikom opljačkao kombi u Eslingenu i ukrao nakit vredan 594.000 evra.

Danilo D. je označen kao pripadnik međunarodne bande kradljivaca nakita "Pink panter" i na slobodu bi trebalo da izađe u novembru 2026. godine, dok bi Mirnesa na slobodi trebalo da se nađe nešto ranije.  

Podsetimo Mirnesa je 14. oktobra prošle godine iz kompanije za transport novca u Štutgartu ukrala 1,25 miliona evra. Nakon tromesečnog bekstva i skrivanja Mirnesa se predala nemačkoj policiji na aerorodmu u Štutgartu, na koji je doputovala avionom iz Crne Gore. Prilikom hapšenja kod sebe je imala samo 250 evra, a policajcima je ispričala da je novac ukrala na nagovor svog tadašnjeg dečka Roberta S. (29) i da je njemu predala novac.

Ona je za tu pljačku osuđena na 3 godine zatvora, a novac kao i Mirnesin sada već bivši dečko, koji je nagovorio da izvrši pljačku, do sada nisu pronađeni. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija