• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/corrieredelveneto

20.12.2023

10:07

Ovo je monstrum koji je ubio trudnicu! Radio sa žrtvom pa je proganjao, kada ga je prijavila, on je nožem izmasakrirao

Društvene mreže

Vesti

Ovo je monstrum koji je ubio trudnicu! Radio sa žrtvom pa je proganjao, kada ga je prijavila, on je nožem izmasakrirao

Podeli vest

Bujar Fundaj (41) sa Kosova nožem je izmasakrirao trudnicu Vanesu Balan (27) na kućnom pragu njenog stana u Trevizu, a kako prenose italijanski mediji surovi ubica bio je opsednut Vanesom sa kojom je jedno vreme radio u supermarketu Eurospin.

Stravičan zločin odigrao se juče, a otkriven je kada je dugogodišnji vanesin dečko sa kojim ima i dete od četiri godine vratio sa posla i zatekao je u lokvi krvi. 

Foto: Informer/društvene mreže

Vanesa Balan

 

Policija je tokom uviđaja utvrdila da se Vanesa koja je bila u trećem mesecu trudnoće grčevito branila i da ima veliki broj odbrambenih rana po rukama, ali da je ubica najmanje sedam puta ubo u grudi i pobegao. 

Ubrzo je utvrđeno da je Vanesa u oktobru prijavila izvesnog Bujara Fundaj sa Kosova da je proganja, a kako prenose italijanski portali, ona ga je radeći u supermarketu upoznala jer je on bio dostavljač.

Vanesa i Bujar su kako tvrde izvori italijanskih medija imali i kraću romansu, a on nije želeo da se pomiri sa raskidom i počeo je da je uhodi i preti navodno eksplicitnim snimcima njih dvoje, zbog čega ga je ona i prijavila.

Foto: Informer/društvene mreže

Suroci ubica Bujar Fundaj bio opsednut Vanesom

 

Kobnog dana Bujar je sačekao da Vanesa ostane sama u kući odnosno da njen partner odvede njihovo dete u vrtić i ode na posao, a onda je pozvonio na njena vrata i čim je ona otvroila on je nasrnuo na nju.

Ubica je trudnicu više puta udario pesnicom u lice, a onda je izvadio nož. Nesrećna žena se žestoko branila, ali je ubica bioviše puta ubo u gurid i kad je pala u lokvi krvi on se okrneuo i pobegao.

Bujar je uhapšen sinoć u kući u kojoj je stanovao u okolini Treviza, a nie ćeleo da odgovara na pitanja italijanske policije i otkrije zašto je ubio trudnu Vanesu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija