• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.12.2023

10:27

Oči u oči sa razbojnicima! Svedoci pljačke kladionice dali iskaz, ali to nije od velike pomoći policiji

shutterstock/Informer

Vesti

Oči u oči sa razbojnicima! Svedoci pljačke kladionice dali iskaz, ali to nije od velike pomoći policiji

Podeli vest

Beogradska policija raspisala je potragu za dvojicom razbojnika, koji su 20.decembra oko 22 sata, opljačkali kladionicu na Voždovcu, a saslušani su sveodci prepada.

Dvojica naoružanih razbojnika sa fantomkama na glavi izveli su u sredu uveče munjeviti prepad i pobegli sa oko pola miliona dinara. 

U trenutku kada su utrčali u kladionicu u njoj je pored radnika bilo i više posetilaca, a sve ej trajalo samo minut, dva.

- Iznenada su u kladionicu ušla dvojica sa "fantomkama". Jedan je u mene uperio pištolj i povikao:" Ovo je pljačka! Daj pare! Daj sve iz kase!", a onda me odgurnuo i počeo sam da uzima novac iz kase. Drugi je stajao kao da čuva stražu i nije progovorio ni jednu jedinu reč. Kako su brzo ušli tako su brzo i otišli - kazao je radnik kladionice u policiji.

Inače ni posetioci kladionice koji su se slučajno zatekli nisu mogli da pomognu policiji opisom razbojnika jer su im se, kako su rekli, bukvalno videle samo oči.

Pretpostavlja se da je prepad tipovan i da su razbojnici danima nadgledali objekat pre pljačke. Policija je preuzela snimke kamera iz kladionice i okolnih objekta, a očekuje se da će pregledom utvrditi kuda su razbojnici pobegli i eventualno pronaći i snimak kada su bez fantomki.

O slučaju je obavešteno Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)
Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: "Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?" Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

23.06.2024

12:36

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija