• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

24.12.2023

15:27

Bili su prijatelji, dobri i uzorni domaćini, a onda je našao ... Meštani Perleza u šoku

D.I./Facebook

Vesti

Bili su prijatelji, dobri i uzorni domaćini, a onda je našao ... Meštani Perleza u šoku

Podeli vest

Meštani Perleza ne mogu da dođu sebi od saznanja da je Mile S. (48) nožem ubio komšiju i dobrog prijatelja Braneta S. (54) kako objašnjavaju za Informer po selu kruže priče da je sukob nastao zbog žene.

Prema rečima komšija sa kojima smo razgovarali napad se dogodio u subotu uveče u Miletovoj porodičnoj kući u Ulici Svetozara Markovića u Perlezu. 

On je prema nezvaničnim pričama, koje kruže selom, sa više uboda nožem, teško povredio šest godina starijeg Braneta G., kojeg je nakon ranjavanja automobilom odvezao do Doma zdravlja u obližnjem Titelu i navodno ga ostavio ispred, a ovaj je zbog krvarenja iz arterije na nozi, u vozilu Hitne pomoći, preminuo na putu ka novosadskom Kliničkom centru.

Foto: Z.I./ Mesto napada 

 

Policija u Zrenjaninu, potvrdila je da je M.S. ( 48 ) iz Perleza uhapšen, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenja teške telesne pkvrede, sa smrtnim ishodom.

- Svašta se priča, navodno je razlog sukoba, inače dva uzorna i vredna poljoprivrednika, koji su svakodnevno bili zajedno, problem oko Miletove supruge Dragane - kaže komšija iz Ulice Svetozara Markovića, uz napomenu da je samo tako čuo.

Foto: Z.I.

 

Prema njegovim rečima Mile je navodno pronašao neke poruke u telefonu svoje supruge, sa kojom ima petoro dece, a da su među sms porukama bile i one koje joj je slao Brane.
 - Čuo sam ciku i vrisku, verujte nisam smeo da izađem na ulicu, to je bilo u subotu između devet i deset uveče, kasnije je bilo puno policijskih kola - priča stariji meštanin Perleza i dodaje:

"Mnogi ratovi u svetu vodili su se upravo zbog žena" 

Kako je objasnio žena Mileta S. je zgodna i veoma vredna žena.

- Imaju petoro dece i unuke, ona je brine o njima a uz to brine i o farmi na kojoj ima 70 muznih krava. Ne znam stvarno šta se desilo ali j esvakako užasno! Povrh svega oni su bili drugari, sarađivali oko poljoprivrede, obojca su ozbiljni domaćini, šta im je to trebalo - pita se sredovečni muškarac.

Prema njegovim rečima navodno je Mile pozvao Braneta kod njega u kuću, a onda ga nožem više puta ubo, između ostalog i u arteriju na nozi.

 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija