• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

28.12.2023

17:30

Trebalo je da mu proslave rođendan, a sada mu spremaju sahranu: Tuga kod Šapca

G.R.

Vesti

Trebalo je da mu proslave rođendan, a sada mu spremaju sahranu: Tuga kod Šapca

Podeli vest

Dušan J. (20) nastradao je u strašnoj saobraćjnoj nesreći koja se dogodila u Cerskoj ulici u mestu Varna kod Šapca, a da tragedija bude još veća nastrdao je dve nedelje pred svoj rođendan.

Kako je Informer ranije izveštavao saobraćjna nesreća dogodila se rano jutros oko 4 sata kada je kako se sumnja Dušan usled neprilagođene brzine kretanja sleteo sa puta u kanal.

- Pretpostavlja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je automobil kojim je upravljao Dušan iz smera Tekeriša ka Šapcu izleteo iz krivine. Tom prilikom prešao je u suprotnu traku i kako se pretpostavlja udario je u kanal ali ni tu se nije zaustvio automobil je , sudeći po tragovima ponovo izašao na put isprevrtao se i ponovo je automobil upao u kanal za odvod vode. U toku prevrtanja sumnja se da je nesrećni Dušan ispao iz vozila kroz zadnje staklo i da je i sam upao u kanal. Tom prilikom zadobio je povrede usled kojih je preminuo na mestu nesreće - rekao je jedan od poznanika nastradalog mladića. 

Foto: Prinscreen/google maps

 

Kako nam je rekao Dušan je iz mesta Bojića i ne zna gde je bio ali sumnja se da je uzrok jezive tragedije brzina kretanja. 

- Nažalost Dušan je nastradao dve nedelje pre rođendana. Umesto da se oni koji su ga voleli spremaju da sa njim proslave rođendan, sada se spremaju za sahranu - rekao nam je sagovornik. 

Ekipa hitne pomoći je samo konstatovala smrt na mestu nesreće, a uviđaj su obavili pripadnici šabačke policije i dežurni javni tužilac.

Veruje se da je Dušan bio sam u automobilu. Telo je prevezeno na obdukciju, a istragom koja je u toku biće utvrđen uzrok ove nezgode.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija