• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

28.12.2023

22:35

Osvanula fotografija Jelene Marjanović sa poznatom pevačicom! Zajedno nastupale na jednoj svadbi! (FOTO)

facebook

Vesti

Osvanula fotografija Jelene Marjanović sa poznatom pevačicom! Zajedno nastupale na jednoj svadbi! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Jelena Marjanović (33) ubijena je pre sedam i po godina u Borči, a i danas se spekuliše o tome ko je ubio, s obzirom da će je njenom suprugu, tekstopiscu i kompozitoru Zoranu Marjanović (42), ukinua presuda kojom je bio osuđen na 40 godina za taj zločin.

Jelena se kretala u estradnim krugovima, s obzirom da je Zoran kao tekstopisdac i kompozitor radio hitove za mnoge pevače. Između ostalog, nastupala je sa sada veoma popularnom pečicom Aleksandrom Prijović Prijom, sa kojom je 19. jula 2015. pevala na jednoj svadbi u Republici Srpskoj.

Na fotografiji koja je tada nastala obe pevačice su raspoložene i nasmejane.

Foto: facebook

Jelena Marjanović sa Aleksandrom Prijović

Karijera Jelene Marjanović počela je 2000. godine kada je izdala prvi album ''Ti gubiš'' za produkcija kuću ''Renome'', a popularnost je stekla prelaskom u ''Grand produkciju'', 2002. godine kada snima album ''Mangupe''.

Zoran Marjanović se brani sa slobode, a u novom procesu će imati novog sudiju, s obzirom da je sudija, u međuvremenu, prešla u Apelacioni sud u Beogradu.

Njegovi advokati najvaljuju da ima "keca u rukavu" za novo suđenje što bi moglo da dovede do preokreta. 

Kako je rekao Aleksandar Zarić, jedan od Marjanovićevih advokata, oni imaju nove dokaze koji do sada nisu izvođeni, a koji idu u korist Zoranu, ali i novog svedoka.

- Odbrana je na u Apelacioni sud donela fotografiju jedne žene i njenu izjavu overenu kod notara. Ta žena nevrovatno liči na pokojnu Jelenu Marjanović, a ona tvrdi da je na dan Jeleninog ubistva, 2. aprila 2016, bila na nasipu u Borči - kaže izvor.

Zarić je 16. juna u sudnici Apelacionog suda objasnio zašto je ova žena važan svedok.

- Ovo je svedok koji nije uzet u obzir, a koji je ključan u ovom predmetu. Njena izjava je data policiji i overena je kod notara. Ona je otišla u policiju da prijavi da je toga dana (2. aprila 2016.) na nasipu pratio muškarac na motoru u crnoj jakni dok je bila sa detetom i da joj je delovao jako sumnjivo. Na Jeleninoj ramfli od trenerke, ispod njenih noktiju i na patici pronađen je DNK NN muškog lica koji nije Zoran, a povodom toga ništa nije urađeno - rekao je Zarić tada.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija