• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

05.01.2024

16:31

Plakala i tvrdila da se ne seća kako je ubola muža! Određen pritvor osumnjičenoj za ubistvo

Z.G.

Vesti

Plakala i tvrdila da se ne seća kako je ubola muža! Određen pritvor osumnjičenoj za ubistvo

Podeli vest

Mirjana Lazović (37), koja je juče nožem ubila svog muža Ratka (48) u čajetinskom selu Jevremovići, saslušana je danas u tužilaštvu nakon čega joj je sud odredio pritvor do 30 dana.

Osumnjičena je, kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, opisala šta se dešavalo, ali je tvrdila da se ne seća samog trenutka kada je suprugu zabila nož ispod pazuha?!

- Ona je danas izjavila da ju je Ratko napao. Rekla je da zna da je držala nož, ali da se ne seća kako i gde je ubola žrtvu. Zbog toga je tužilaštvo naložilo da se u daljem toku postupka podvrgne psihijatrijskom veštačenju. Inače, Mirjana je plakala za sve vreme davanja izjave, naročito u momentu kada joj je saopšteno da će joj biti određen pritvor. Pominjala je kako je potrebna deci, da mora da ide kući - otkriva Informerov sagovornik. 

Prema našim saznanjima, u međuvremenu je završena i obdukcija kojom je utvrđeno da je pokojni Lazović uboden pet centimetara ispod pazuha i da je oštrica noža napravila kanal od deset centimetara, pri čemu je probila plućno krilo i srčanu komoru.   

Ovaj zločin se, podsetimo, desio juče oko 12 sati pred očima dvoje od ukupno petoro maloletne dece koje su Mirjana i Ratko dobili u braku. Najstarije ima samo 14 godina.

Sve se odigralo u porodičnoj kući u Jevremovićima, gde u prizemlju žive Ratkovi roditelji, koji su pozvali policiju i prijavili ubistvo. 

Ratko je radio u Mačkatu kao veterinar, dok je Mirjana radila na Zlatiboru. Porodica ima veliko poljoprivredno dobro i nekoliko krava, a komšije kažu da su radi o dobroj i radnoj familiji i da su ostali u šoku zbog ovog krvoprolića. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija