• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infomer/Republika

10.01.2024

16:25

Brat ubio brata u Žitorađi: Slavlje prekinula tragedija, žena poslala snažnu poruku

Informer

Vesti

Brat ubio brata u Žitorađi: Slavlje prekinula tragedija, žena poslala snažnu poruku

Podeli vest

Supruga Stefana Džaferovića(21) kojeg je na Badnji dan u pijanstvu ubio sekirom rođeni brat Ninoslav Džeferović(28) oprašta se od muža porukama bola i očaja, kuka i plače po ceo dan, svedoče njene komšije.

Svoju tugu nesrećna žena iskazuje i na društvenim mrežama. 

- Bio si život moj. Ostavio si nas da patimo bez tebe, tvoj sin Aleksa i ja - napisala je Violeta na Fejsbuku.

Njene komšije su za Republiku ispričale da je udovici još gore time što je okružena porodicom ubijenog muža i što mora da sluša sve što govore oko nje.

Foto: Informer

 

- Najteže joj pada kad pričaju da je Ninoslav dobar, a ubio joj je muza. Ona je sigurna da Stefan ne bi povredio njenog devera iako je držao nož u ruci i pretio Ninetovoj ženi, a Ninoslav je njega sekirom udario. Violeta je ostala sam sa malim sinom i jadna ne zna šta će dalje jer je Stefan zarađivao da ih prehrani - ispričala je komšinica Džaferovića za Republiku. 

Ninoslav Džeferović (27) iz Držanovca kod Žitorađe je policiju sačekao sedeći pored mrtvog brata sav u suzama. Priznao je zločin i na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju, rekavši da je do verbalne svađe došlo u dvorištu gde su njihove porodične kuće, a potom i tuče. Kazao je da će doživotno da pati što je u afektu ubio rođenog brata pošto su se obojica p vratili iz šume sa badnjacimanakon što su sa društvom konyumirali alkohol u većim količinama. 

 - Ninoslav je jednim udarcem sekirom naneo povrede bratu u predelu glave od kojih je preminuo na licu mesta - saopšteno je za Republiku iz istrage dan nakon zločina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija