• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

23.01.2024

13:13

Komšije o Zoranu Žoržu, ubici iz Smedereva: Kada popije zbogom pameti potuče se i posle toga se i neseća šta je uradio

društvene mreže/Informer

Vesti

Komšije o Zoranu Žoržu, ubici iz Smedereva: Kada popije zbogom pameti potuče se i posle toga se i neseća šta je uradio

Podeli vest

Zoran J. (41), zavni Žorž, koji je osumnjičen da je u Smederevu ubio poznanika Igora I. (37) iz Lugavčine, često je u prošlosti zbog alkohola bio nasilan, zbog čega se, kako kažu komšije, i njegov rođeni brat sa porodicom odselio iz kuće.

Užasan zločin odigrao se u noći između nedelje i ponedeljka kada su Zoran J. i Igor I. zajedno bili na slavi, posle čega su otišli do jednog restorana brze hrane, a onda i došli u Zoranovu kuću gde je on iz za sada nepoznatog razloga zgrabio nož i više puta Igora ubo u stomak, a onda njegov leš odvukao u dvorište i tamo ga ostavio.

Foto: printskrin

Ubijeni Igor I. iz Lugavčine

 

Zoranove komšije kažu da dok ga je policija privodila on je policajcima rekao da su se on i ubijnei posvađali te večeri više puta i na slavi i posle u kafani. 

- Čuli smo kada je rekao da su se svađali, ali su se onda dogovorili da dođu kod njega i nastave da piju. Šta se tu desilo. Samo oni znaju, ali pitanje da li se Zoran i seća uopšte šta se desilo - kaže komšija i dodaje: 

- Teška je to priča, Zoran je uvek bio problematičan, a kad popije napravi ozbiljan problem kog se ujutru ne seća. 

Kako je naš sagovornik objasnio Zoran je pijan znao da se iz čista mira potuče a onda se toga i neseća. 

- Potuče se iz čista mira, napadne nas, pa kada mu sutradan mi ispričamo šta je bilo, on se izvinjava. Tog čoveka što je ubio mi i ne poznajemo, ali znamo da Zoran koliko god bio problematičan nikada nije sa sobom nosio nož ili neko oružje - kazao je Zoranov komšija.

Inače kako on kaže Zoran je imao dva brata, a sa starijim i njegovom porodicom je živeo sam u kući, zajedno sa ocem.  

- Najmlađi brat im je poginuo pre pet, šest godina u Beogradu kad ga je udarila struja. I pre toga nije bio sjajan, ali od tada Zoran je bio katastrofalan. Majka im je umrla, a on i stariji brat su ostali sa ocem u kući ali je otac u međuvremenu otišao u dom - kaže komšija. 

 Naš sagovornik kaže da je Zoran posle toga počeo da pravi baš ozbiljne probleme koje njegov stariji brat nije mogao više da izdrži i samo jednog dana sa porodicom otišao iz kuće.

- Brat se odselio, a Zoran je ostao sam. Išao je nekoliko puta u Austriju da radi, ali se brzo vraćao. Vratio se mislim pred Novu godinu i sada ubi čoveka - kaže komšija koji je objasnio da nije čuo nikakvu svađu, viku ili zapomaganje, već samo rotacije policije i Hitne pomoći. 

- Čovek koji je video telo mislim da nije sačekao policiju, samo je pozvao i otišao, jer nije znao šta može njega da snađe. I komšinica je malo pre nego što je stigla policija videla telo. Ispričala nam je da je prvo pomisilila da se Zoran onesvestio od alkohola, ali je tada stigla policija i ona je videla kako njega izvode iz kuće - kazao je naš sagovornik.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija