• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.01.2024

12:40

Podignuta optužnica za ubistvo Dragomira J.! Ovo su mladići za koje se sumnja da su ga pretukli u novogodišnjoj noći

informer/drustvene mreze

Vesti

Podignuta optužnica za ubistvo Dragomira J.! Ovo su mladići za koje se sumnja da su ga pretukli u novogodišnjoj noći

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih N. G. (20) i A. B. (22), iz Pančeva, zbog sumnje da su u noći između 31. decembra 2023. i 1. januara 2024. godine u Pančevu, u Nemanjinoj ulici, po izlasku iz ugostiteljskog objekta "Moja kafana", zadali oštećenom Dragomiru J. (45) iz Starčeva više udaraca rukama i nogama po glavi i telu, od kojih je zadobio teške telesne povrede, usled kojih je dana 7. januara 2024. godine preminuo.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su izvršili krivično delo teška telesna povreda kao saizvršioci, za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od dve do dvanaest godina.

"Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 24.1.2024. godine saslušalo osumnjičene na okolnosti naredbe o sprovođenju istrage, a dana 29.1.2024. godine je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenih produži pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke kao i zbog činjenice da im se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koje je propisana kazna zatvora u trajanju preko deset godina, a težina posledice i način izvršenja krivičnog dela su dovele do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka" piše u saopštenju.

Foto: Informer/društvene mreže

 

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja i obaviti potrebna veštačenja.

Podsetimo Dragomir Jevtić iz Starčeva preminuo je na Božić nakon sedam dana borbe za život nakon što su ga u Novogodišnjoj noći u Pančevu, kako se sumnja, pretukli N.G. (19) i A.B. (21).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija