• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

10.01.2024

18:05

"Gile je bio čovek koji nije imao neprijatelje"! Sutra sahrana Starčevca ubijenog od batina

informer/drustvene mreze

Vesti

"Gile je bio čovek koji nije imao neprijatelje"! Sutra sahrana Starčevca ubijenog od batina

Podeli vest

Dragomir Jevtić iz Starčeva koji je preminuo na Božić posle 7 dana borbe za život nakon što su ga u Novogodišnjoj noći, kako se sumnja, pretukli N.G. (19) i A.B. (21), biće sahranjen sutra.

Kako je njegov brat Saša za rekao, oni su ga sačekali i pretukli, odneli iza istorijskog arhiva i bacili, ostavili ga da se smrzne celu noć.

"Gile je bio čovek koji nije imao neprijatelje. Bio je mnogo dobar čovek, omiljen među kolegama i prijateljima. Zašto su ga tukli, ne znamo, kada budemo saznali, svi će znati istog dana. Mrtva usta ne govore. Osobe koje su ga tukle jesu bile mlađe, ali Gile je svima bio prijatelj. Bio je stalan gost u tom lokalu... Nesreća se dogodila kada je krenuo kući. Sačekali su ga i pretukli, odneli iza istorijskog arhiva i bacili, ostavili ga da se smrzne celu noć", kaže Saša, brat ubijenog Dragomira za Telegraf i dodaje da još uvek ne znaju datum sahrane, obzirom da se čeka obdukcija.

Od Dragomira se na društvenim mrežama oprostilo skoro 200 ljudi, a u komentarima su svi naveli da je bio retko dobar čovek, piše Telegraf.

Foto: Informer/društvene mreže

 

Podsetimo, N.G. (19) i A.B. (21) uhapšeni su u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog D.J. Međutim, on je preminuo 7. januara.

Oni su u noći 31. decembra, na 1. januar, odnosno u Novogodišnjoj noći u Pančevu u ugostiteljskom objektu "Moja Kafana" fizički napali oštećenog D.J. tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, a potom oštećenog koji je bio bez svesti preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane SZHMP Pančevo.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor osumnjičenima N.G. i A.B. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Imajući u vidu da je oštećeni D.J. preminuo na Božić, odnosno, 7. januara, to je OJT Pančevo donelo naredbu da se izvrši obdukcija preminulog, nakon kog nalaza i mišljenja će OJT Pančevo spise predmeta, uputiti Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, kao stvarno i mesno nadležnom tužilaštvu, na dalju nadležnost i postupanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja

pre 3 meseca

Dozivotnu im dati,za primer drugima. Istuci i sakriti coveka,pa ga posle obilaziti. Strasno. Dvojici koji su tukli dozivotna a drugoj koji su gledali 40g.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija