• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.R.

30.01.2024

16:13

Tragedija posle praunukovog rođendana! U sletanju s puta supružnici izgubili život, ćerka i zet teško povređeni!

Printscreen Twitter

Vesti

Tragedija posle praunukovog rođendana! U sletanju s puta supružnici izgubili život, ćerka i zet teško povređeni!

Podeli vest

Supružnici Nikola M. (69) i Mirka M. (70), koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći preksinoć kod šećerane u Pećincima, živeli su u mestu Klenje, kod Bogatića

U ovoj nezgodi je teže povredjena njihova ćerka Slavica M. (49) koja je hospitalizovana u Kliničkom centru u Beogradu i nije životno ugrožena, dok je zet Zoran M. (49) zadobio lakše povrede.

Meštane Klenja je potresla teška tragedija njihovih komšija koje hvale kao poštene i vredne ljude.

- Pre više od deset godina njih dvoje su se doselili sa Kosova i Metohije u naše selo, gde im se ćerka ranije udala. Kupili su plac i skućili, a poslednjih godina su držali auto-perionicu. Srodili su se sa ljudima u selu i sa svima su bili u dobrim odnosima - ispričali su meštani.

Foto: Printscreen Twitter

 

 

U nedelju uveče u povratku iz Beograda sa proslave rođendana svog praunuka supružnici su izgubili živote na licu mesta kada je automobil koji je vozila njihova ćerka iz još nepoznatih razloga sleteo sa puta i završio u kanalu.

- Zoran, koji je sedeo na mestu suvozača je jedini bio svestan, a supruga Slavica je bila dezorijentisana i nije znala šta se dogodilo. Ona se oporavlja u Kliničkom centru i još ne zna da je ostala bez roditelja koje je sa zadnjeg sedišta iznela ekipa hitne pomoći iz Rume, ali nisu mogli da im pomognu već samo da konstatuju smrt - naveo je naš izvor.

Uviđaj su obavili pripadnici policije, a tužilac je naredio obdukciju tela nastradalih supružnika koji će biti sahranjeni u sredu na groblju u Klenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija