• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R./D.Ć.

31.01.2024

15:52

Sve će nas ubiti ako izađe na slobodu! Ispovest ćerke nasilnika iz Borče: Majku je hteo da prekolje u kadi!

Informer/shutterstock

Vesti

Sve će nas ubiti ako izađe na slobodu! Ispovest ćerke nasilnika iz Borče: Majku je hteo da prekolje u kadi!

Podeli vest

Penzioner M. L. (70) iz Borče uhapšen je zbog sumnje, da je pokušao da zakolje suprugu B. L. (69) u njihovoj porodičnoj kući u Borči. Jedna od ćerki nasilnika,u ispovesti za Informer tvrdi da joj je otac bolestan i da će svi biti mrtvi ukoliko ga puste iz pritvora!

Kako je Informer ranije izveštavao, M. L. je uhapšen juče zbog sumnje da je u porodičnoj kući pokušao nožem da zakolje suprugu, invalida.

Jezivo nasilje u porodici prijavila je njihova ćerka, koja je u ispovesti za naš portal do detalja ispričala šta se dogodilo, tvrdeći da je to bio pokušaj ubistva.

Horor u kupatilu

- Sve je počelo kada je majka, inače invalid, pomoću hodalice ušla u kupatilo. Otac je otišao za njom, presavio je preko kade i stavio joj levom rukom peškir preko usta, jer je počela da vrišti i moli da je pusti, dok joj je desnom rukom stavio nož pod grlo i rekao: "Prerezaću ti i iščupati grkljan!" - priča u dahu potresena ćerka i dodaje:

Plakala je i molila ga da je pusti da živi sa svojom decom i unučićima. Rukama je sklanjala nož sa vrata. On joj je rekao da će je pustiti, ali da ne sme nikom da priča šta se desilo. Obećala mu je da neće i on se nekako smilovao.

Foto: Ilustracija

 

Navodno se, kako kaže, posle toga smirio i šetao sobom.

- Majka je za to vreme u strahu došla do moje kuće koja je u istom dvorištu. Odmah sam videla da nešto nije kako treba, iako je odbijala da mi kaže šta se desilo. Potom sam joj videla krvave ruke, rekla mi je da se sama posekla - nastavlja ojađena ćerka, uz prisećanje:

- Uvek je tako bilo. On bi je pretukao, a ona bi govorila da se sama povredila. Znala sam da to nije tako, mi smo bili u stalnom strahu od oca nasilnika.... U trenutku sam i ja pobesnela, molila sam je da mi kaže šta se desilo i tek tada mi je sve ovo ispričala. Majka mi je invalid, ide sa hodalicom posle povrede noge, a želeo je da je zakolje kao da je divljač!

Stalni teror

Kada je sve to čula, kako kaže, istog trenutka je zaključala kuću, zatvorila prozore i pozvala policiju. 

- Na našu sreću, policija je ubrzo stigla. Bilo je tu inspektora sa Palilule i Borče, zvali smo i Hitnu pomoć. Policajci su ušli u kuću i iz nje izneli nož i svo oružje koje su našli, a bilo ga je jer je otac lovac. Stavili su mu lisice na ruke i, dok su ga odvodili, rekao nam je: "Za ovo će neko da plati". I verujte da je on to u stanju da uradi, sve će nas pobiti kada ga puste. Otkako znam za sebe, govorio nam je da će nas sve pobiti. Pričao je: "Sve ću vas pobiti i sahraniti, sve ću vas nadživeti" - objašnjava preplašena žena.

Foto: Informer

 

Ona je ubeđena da njen otac u sebi ima trostruku ličnost:

- Majka se za njega udala kada je imala 21 godinu i skoro pet decenija su u braku, stalno ju je tukao. To što je invalid, može samo njemu da se zahvali. Nikada nije smela da ga prijavi, a nismo ni mi. Što je najgore, on je bio jedan čovek na poslu, drugi u komšiluku, treći u kući. Redovno je išao u crkvu i govorio da je "Božiji čovek".

Svi su u strahu 

Takođe navodi da se njen otac maksimalno trudio da se pred kolegama i onima koji ga stvarno ne poznaju predstavi kao savršen domaćin, suprug i otac, ali da to nikada nije bio. Smatra da mu je mesto na psihijatriji i da to zna i njena majka. 

- Ako ga puste iz pritvora, vi ćete sledeći put ovde doći na sahranu. Sve će nas pobiti, ne želim da završimo u crnoj statistici. U poslednje vreme počeo je da nasrće na mene, govorio mi je da će me likvidirati i da mi neće doći na sahranu - u strahu zaključuje mlada žena koja nije želela da joj objavljujemo identitet. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija