• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.01.2024

12:52

Pevačicu bivši toliko pretukao da je izgubila vid! Trpela je dva meseca jeziv strah, užas i bol! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Pevačicu bivši toliko pretukao da je izgubila vid! Trpela je dva meseca jeziv strah, užas i bol! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Katarina Beba Vasić doživela je stravično nasilje od strane bivšeg partnera, a uznemirujuće fotografije objavila je na društvenim mrežama. Ona je doživljavala nasilje i maltretiranje više od dva meseca. O svom traumatičnom iskustvu u "Info jutru" govori pevačia Beba Vasić.

Pevačica Katarina Beba Vasić ispričala je svoje jezivo iskustvo sa bivšim dečkom koji je dva meseca danonoćno zlostavljao.

-Tri meseca smo imali bajku. Radi se o osobi koju sam poznavala još iz devedesetih, pa sam imala više poverenja. Mi smo prvo trebali poslovno da sarađujemo. On je mene forsirao da se vratim na estradu. Imali smo tri meseca vezu na daljinu. Međutim, on je došao da mene iznenadi 17. novembra prošle godine. Dva dana kasnije sve je počelo- rekla je pevačica.

Foto: Tanja Andric

Katarina Beba Vasić

Beba Vasić opisala je jezivu scenu u automobilu koju nikada neće zaboraviti.

-Mi smo krenuli na grob mom ocu i u sred vožnje on je mene počeo da udara. On je bivši bokser. Često i jako me je udarao. Molila sam ga da me odveze u urgentni centar, ali on je to odbio. Ja sam tada izgubila vid. Odveo me je kod sebe kući na Zvezdaru i tu me je on lečio. On se uredno javljao na moj telefon. On je imao apsolutnu kontrolu nad svim. Uspela sam nekako da dođem do sestre, međutim on je brzo nju izmanipulisao. Imam dete iz prvog braka, borimo se godinama sa autizmom, pa nismo hteli i njega da potresamo. Ja sam iz dana u dan bila fizički i seksualno zlostavljana. Ima nešto više od deset dana kako sam na slobodi. Moja mama je tu odigrala glavnu ulogu. Kada sam prvi put uspela dvesta metara da se odvojim od njega, ja sam znala da se neću vratiti- rekla je Beba Vasić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija