• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Nezavisne.com

31.01.2024

19:27

Osumnjičeni za teško ubistvo Saše sprovedeni u Tužilaštvo! Jake policijske snage dovele ženu i njenog ljubavnika (FOTO/VIDEO)

printskrin Nezavisne novine

Vesti

Osumnjičeni za teško ubistvo Saše sprovedeni u Tužilaštvo! Jake policijske snage dovele ženu i njenog ljubavnika (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

U nadležnost Okružnog javnog tužilaštva večeras su predati žena i muškarac čiji su inicijali A. K. i L. D., koji se sumnjiče za krivično delo teško ubistvo muškarca S. K. iz Doboja.

Načelnik Policijske uprave Slobodan Radinković rekao je tokom današnje vanredne konferencije za novinare da se kao motiv ubistva navodi ljubavna veza A. K. (33) i muškarca L. D. (19), ali da će istragom biti utvrđeno da li tu ima koristoljublja i drugih razloga, piše Srna.

 

S. K. je ubijen juče.

Policija je juče oko 13 časova pronašla njegovo telo koje je bilo vezano za drvo. Usta i nos su mu bili oblepljeni selotejp trakom, piše Srpskainfo.

Foto: PRINTSKRIN/NEZAVISNE.COM

 

Jedan od osumnjičenih za svirepo ubistvo u Doboju je Dražen Lazarević (19) iz ovog grada.

On je zajedno sa Andreom Kajganić (33), suprugom nesrećnog čoveka, danima pre iznajmio auta u rentakar agencijama u Banjaluci i Doboju, te su detaljno isplanirali zločin.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj je na današnjoj pres-konferenciji otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

– Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je Sašina supruga – otkrio je Radinković.

 

 

Po dolasku na izletište, A.K. je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo.

Sagovornici su za Srpskainfo otkrili jezive detalje ovog nezapamćenog zločina.

– Bio je go, vezan, sa rasporenim stomakom – otkrio je šokantne detalje sagovornik.

Teško ubistvo rasvetljeno je u rekordnom vremenu, a ubicama prijeti doživotna robija.

 

 

Pričaju da je Saša imao četvoro dece, dvoje sa prvom ženom, a dvoje sa drugom, koja mu je i presudila.

- Ove dve devojčice koje je imao sa ženom koja mu je na kraju presudila idu u osnovnu školu - pričaju komšije iz dobojskog naselja Vidikovac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija