• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Oslobođenje.ba

01.02.2024

15:34

Sašina ćerka bila zaljubljena u maminog ljubavnika? Šokantna saznanja tamošnjih medija

Društvene mreže

Vesti

Sašina ćerka bila zaljubljena u maminog ljubavnika? Šokantna saznanja tamošnjih medija

Podeli vest

Tokom saslušanja sarađivala sa istražiocima, a navodno je bila veoma hladna - Tereti se za pomaganju u ubistvu oca, odnosno da mu je u napitke sipala lijekove za omamljivanje

Četrnaestogodišnjoj kćerki Saše Kulišića, koja je osumnjičena za pomaganje u ubistvu oca, određen je pritvor i ona je sprovedena je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda Doboj, potvrđeno je iz Osnovnog suda u Doboju.

Osnovni sud u Doboju joj je odredio maloletnički pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pomagala u zločinu za koji su osumnjičeni njena majka Andrea K. (32) i majčin 19-godišnji ljubavnik Dražen L. (19).

Foto: Društvene mreže

 

 

U Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju za ATV su potvrdili da im je policija zbog teškog ubistva Saše Kulišića dostavila izvještaj protiv tri osobe i to A. K. (34), D. L. (19) i maloletnice, rođene 2009. godine.

- U odnosu na osumnjičeno maloletno lice, a na prijedlog tužilaštva Osnovni sud u Doboju je 31. januara odredio jednomjesečni pritvor. Za druga dva osumnjičena lica tužilaštvo će nakon ispitivanja i obrade uputiti prijedlog za određivanje pritvora nadležnom Okružnom sudu u Doboju, rekla je sekretar Tužilaštva Slobodanka Lukić.

Ona je kazala da zbog zaštite istrage više informacija ne može iznositi u javnost.

No, prema nezvaničnim informacijama, kćerka je osumnjičena da je, po nagovoru majke Anree, ocu u piće sipala lekove poput bensedina i leksilijuma. Međutim, nepoznato je da li je bila upoznata sa planom koji je njena majka skovala.

ATV javlja da je ona tokom saslušanja sarađivala sa istražiocima, a navodno je bila veoma hladna. Istražioci su, navodi isti medij, stekli utisak da je i sama bila zaljubljena u Lazarevića.

Foto: ATV

 

 

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić prije ubistva bio omamljivan lekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je kćerka upravo u tome učestovovala i to po instrukcijama majke. 

Kulišićevo telo, podsećamo, pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan konopcem i selotejpom. Kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga Andrea, dok se Lazarević tereti za saučesništvo i pomaganje. 

Zločin je počinjen 30. januara oko jedan sat iza ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno isplanirano. 

Obdukcija je pokazala da su Kulišiću nanesene četiri ubodno-rezne rane stomaka, usled čega je preminuo. Čeka se i nalaz toksikološkog veštačenja kako bi se utvrdilo da li je i čime bio omamljen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija