• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

01.02.2024

13:27

"Sve sam mu dao, ona ga je obrlatila": Prva ispovest oca osumnjičenog momka za ubistvo Saše iz Doboja

informer.rs

Vesti

"Sve sam mu dao, ona ga je obrlatila": Prva ispovest oca osumnjičenog momka za ubistvo Saše iz Doboja

Podeli vest

Otac Dražena L. (19), tinejdžera koji se sumnjiči da je sa Andreom K. (32) ubio njenog supruga Sašu Kulišića i telo ostavio u šumi, ne zna šta će od tuge i bola.

Dok grca u suzama, Otac osumnjičenog za ubistvo novinare je dočekao na kapiji kuće u kojoj je Dražen odrastao, u jednom malom mestu nadomak Doboja.

- Ne znam šta se desilo, ne znam kako, ništa mi nije jasno - govori je otac osumnjičenog Dražena, apelujući da mu ime ne objavljujemo i kuću ne slikamo, jer od bola i straha ne zna šta bi od sebe, piše Telegraf.

Svedoči da mu je Dražen najmlađi od četvoro dece, da ne zna šta je pošlo po zlu i ne ume da objasni kako je moguće da je njegov sin osumnjičen za tako jeziv zločin.

Govori da je jako lošeg zdravlja, težak dijabetičar koji je bio i u komi. Uprkos svemu, uvek se, kako kaže, trudi da njegov sin sve ima.

Foto: Društvene mreže

 

 

Tvrdi i da je sam Dražen bio vredan, te da je nedavno došao iz inostranstva, gde je, kaže, radio za dobre pare.

- Mali je radio u Sloveniji, radio je u Nemačkoj, imao je odlične pare. Došao je pre nekih deset dana iz Nemačke, on je radio kao varilac i monter, imao je satnicu 100 evra… Ovo nije nikako moglo biti zbog para - govori plačnim glasom Draženov otac, koji i dalje ne zna kako je njegov sin upleten u svirepo ubistvo Kulišića.

- Ta ga je sigurno smotala… - govori otac dok grca i jeca.

Dok odmahuje glavom nepovezano priča i pita sam sebe šta se dogodilo.

- On je bio vredan, radan. Radio je tu kod komšije na pumpi. Evo ga komšija, potvrdiće sve -  govori nam Draženov otac u trenutku dok prilazi komšija i samo klima glavom ne dozvoljavajući da ga snimimo.

Za to vreme otac plačnim glasom prebira po glavi gde je sve pošlo po zlu.

- Malom sam i auto dao, hteo sam i drugi na njega da prebacim. Sve sam mu dao, sve je imao, nije mi jasno otkud ovo, kako ovo! Imao je dobar posao i pare, trebalo je opet sad da završi papire da radi u Nemačkoj - govorio je vidno potreseni otac u bradu ponavljajući "kako li ga je smotala, ona ga je smotala".

Foto: Društvene mreže

 

Podsetimo, Sašino telo pronađeno je 30. januara u šumi u blizini izletišta Preslica. Ruke i noge su mu bile vezane, a oči i usta oblepljeni selotejp trakom. Izvučen je iz kreveta i doveden tu. Kako je ranije saopšteno iz policije, veruje se da je Sašina supruga Andrea, sa Draženom kobne noći upala u sobu gde je Saša spavao.

Tako ga je, kako se veruje, Dražen udario, te su Sašu vezali i spakovali u gepek iznajmljenog automobila, a potom su za dva vozila otišli u šumu.

Tamo je, kako se sumnja, Andrea sa tri uboda nožem ispod grudi presudila Saši.

Ona i Dražen su potom, kako prvi podaci iz istrage pokazuju, otišli za Banjaluku, gde su dan ranije iznajmili stan na dan. U Banjaluci su vratili automobil koji su prethodno uzeli od rent-a-cara, a Dražen je onda krenuo za Doboj gde je pronađen i uhapšen. Andrea je uhapšena iste večeri u Banjaluci, nedaleko od stana gde se skrivala.

U sredu je privedena i jedna maloletna osoba, kako nezvanično saznajemo, Sašina ćerka, koja se sumnjiči da je pomogla u izvršenju zločina. Navodno je devojčica ocu stavljala lekove u piće da ga omami.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija