• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.R.

01.02.2024

21:49

Pokosio ženu (46), pa pobegao! Policija ga pronašla pomoću polomljenog retrovizora (FOTO)

Informer

Vesti

Pokosio ženu (46), pa pobegao! Policija ga pronašla pomoću polomljenog retrovizora (FOTO)

Podeli vest

Policija u Bogatiću je uhapsila M.B. (53) iz Varne kod Šapca koji je 25. januara u Ulici Mike Vitomirovića u Bogatiću pokosio pešaka i nije se zaustavio, već je pobegao u nepoznatom pravcu.

 Žena Lj.V. (46), koju je udario i odbacio u kanal je tom prilikom zadobila teške telesne povrede.  

- Nesreća se dogodila oko 17,30 časova, kada je već bio mrak, što je otežavalo potragu za vozilom i vozačem. Međutim, angažovanjem starešina, policajaca i inspektora policijske stanice u Bogatiću dentifikovano je vozilo koje je udarilo pešaka, a potom je intenzivnim operativnim radom i pronađeno u selu udaljenom oko 30 kilometara od mesta nesreće - naveo je naš izvor.

Foto: Informer

 

Policajci su pregledali i upoređivali snimke sa velikog broja nadzornih kamera, proveravali otpade, auto-servise i prodavnice auto-delova i posle pet dana automobil Ford Galaxy sa oštećenjem retrovizora pronašli u garaži u dvorištu M.B. u mestu Varna. 

Vozača nisu zatekli kod kuće, ali se on danas u pratnji advokata pojavio u policijskoj stanici i priznao je da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći pre šest dana i nije se zaustavio da pomogne povređenoj ženi.

Foto: Informer

 

Ova uspešno okončana potraga za vozilom i vozačem koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći i pobegao sa lica mesta je veliki rezultat policije iz Bogatića s ozbirom da je vozilo registrovano u Beču i nije u policijskoj bazi podataka. 

Policija je zaplenila automobil, a vozaču M.B. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći povređenom licu u saobraćajnoj nezgodi biti priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija