• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.Ć.

02.02.2024

14:06

Jezive scene na mestu ubistva u Borči! Ubica zaskočio i gurnuo Jovana na parkirani automobil: Stanari sa terasa gledali zločin! (FOTO/VIDEO)

Informer

Vesti

Jezive scene na mestu ubistva u Borči! Ubica zaskočio i gurnuo Jovana na parkirani automobil: Stanari sa terasa gledali zločin! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Surovi obračun između zgrada u ulici Severina Bijelića u Borči odigrao se u četvrtak uveče pred više svedoka, a kako saznajemo stanari su videli tuču i kako ubica krvnički ubada Jovana Milovanovića (23) koji je ubijen.

Jovan Milovanović se sa drugom Borom J. dovezao do ulice Severina Bijelića gde su trebali da se sastanu sa nekim.

Foto: Printcreen/facebook

Jovan Milovanović bio poznat beogradskoj policiji

 

Stanar iz obližnje zgrade kaže da je nešto pre 19 sati primetio crni "audi" ispred koga je stajao jedan mladić dok je drugi sedeo u njemu. 

- Izgledalo je kao da čeka nekoga. Vrteo se oko kola i gledao niz ulicu - kazao je naš sagovornik, koji je zamolila da mu ne otkrivamo identitet i dodao:

- Samo se začula svađa i vika. Mladić u crnoj jakni se odjednom pojavio. Gurnuo je ovoga što je stajao na jedan parkirani automobil i počeo da ga ubada. Krvnički ga je ubadao. Čuli su se užasni krici i urljanje. Dok je drugi izašao iz automobila ovaj već pao na zemlju, a ovaj sa nožem se okrnreuo i zamhnuo više puta na njega.Komšinica koja je sa terase to gledala počela je da viče i ovaj se dao u beg. 

 Naš sagovornik kaže da je više komšija istrčalo da pomogne mladiću koji je ležao, a onda se začulo:" Umire! Umire!", ali ne zna da li je to bio drug izbodenog ili neko drugi. 

- Neko je doneo i ćebe i pritisnuo ranu. Hitna je brzo stigla i stvarno su sve pokušali, ali nije mu bilo spasa. Krvi je bilo svuda. Evo i dan kasnije još se vidi gde je ležao - kazao je naš sagovornik. 

Inače operatvci policije i od jutros su na terenu i pričaju sa stanarima i pokušavaju da rekonstruišu kretanje ubice pregledanjem snimaka sa sigrunosnih kamera u ulici.

Foto: Informer

Policija pregleda snimke sa kamera u blizini mesta zločina

 

Interesantno je da na zgradi ispred koga je ubijen Jovan Milovanović nema kamere. 

Kako smo već pisali ubijeni Jovan Milovanović je od ranije poznat policiji i veruje se da je motiv zločina obračun zbog neraščišćenih odnosa u kriminalnim poslovima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija