• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika.rs

04.02.2024

14:14

Bizarno! Kosta K. hoće da ofarba kosu i stavi pank pirsing: "Dajte mi krštenog frizera, ovaj je krš"!

Shutterstock, Društvene mreže

Vesti

Bizarno! Kosta K. hoće da ofarba kosu i stavi pank pirsing: "Dajte mi krštenog frizera, ovaj je krš"!

Podeli vest

Monstruozni dečak-ubica Kosta K. (14) koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio masakr ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije nastavlja sa svojim bizarnim zahtevima.

Naime, čak i nakon toliko vremena od zverskog masakra, on nije ni zastao da promisli o zločinu koji je počinio, već ga brine jedna stvar - razmišlja o svom fizičkom izgledu, tačnije o svojoj frizuri. 

Inače, Kecmanović je od dana masakra smešten na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde ga veštači lekarski tim. Sve vreme se nalazi pod budnim okom policije i bezbedonosnih službi, a strogo kontrolisano se školuje preko računara u školi "Dr Dragan Hercog" koja edukuje decu na bolničkom ili kućnom lečenju. 

Foto: printscreen

Kosta K. se nalazi u bolnici na veštačenju

Ovaj hladnokrvni ubica redovno maltretira zaposlene na klinici suludim zahtevima, a među najnovijim je i zahtev za frizera.

- Njega, kao i druge pacijente, šiša klinički frizer, međutim, on je navikao na najskuplje frizere, koji ispunjavaju sve prohteve, pa je doktorima rekao: "Dajte mi krštenog frizera, ovaj je krš. Frizura mi je užas" - prepričava sagovornik blizak klinici.

I ranije je imao slične zahteve u vezi svoje frizure. 

- Rekao je da oseća neko zasićenje i da mu je postalo bez veze čak i kad vidi samo svoj odraz na staklu. Tražio je da mu dozvole da stavi pank pirsing i da promeni frizuru i ofarba kosu u teget. Doktorka je zgrožena slušala šta priča tinejdžer. Mi smo međusobno komentarisali da smo uvereni da Kosta ovom i sličnim izjavama želi da privuče pažnju. Kazao je i da on nije osuđenik i da po zakonu ima pravo da izgleda kako god želi -  prepiričao je izvor. 

Foto: N.R.

Nimnalo se ne kaje zbog svog zločina

Jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija