• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.02.2024

09:22

"Prikuplja novac na ime mog bolesnog deteta!": Majka malog Nikole raskrinkala lopužu koja hara i na prevaru uzima novac

Informer

Vesti

"Prikuplja novac na ime mog bolesnog deteta!": Majka malog Nikole raskrinkala lopužu koja hara i na prevaru uzima novac

Podeli vest

Sramna scena pojavila se na društvenim mrežama, kada je jedna majka čije se dete bori za život javno objavila snimak žene koja na konto njenog deteta Nikole, prikuplja novac za lične potrebe.

Naime, žena ide po lokalima i predstavlja sebe kao osobu koja skuplja novac za Nikolu, a zapravo je istina drugačija. 

Sav novac koji prikupi, uzima za sebe a majka napominje da za njeno dete niko ne prikuplja novac na ovaj način. 

 

 

- Pored svih muka i problema i borbe za Nikolu, za svaki njegov pokret, udah, otkucaj srca, samo nam je falio neki nečovek, koji ide sa humanitarnom kutijom sa Nikolinim banerom i prikuplja novac za svoju ličnu korist u ime mog bolesnog deteta... Dotična "gospođa", nečovek ide po lokalima po Beogradu, Čukarici i u ime Nikole prikuplja novac. Nećete verovati ali je došla i u Obrenovac i u jednom lokalu gde je postavljena humanitarna kutija za Nikolu pokupila sav novac iz kutije.
Želim da obavestim javnost da za Nikolu niko ne prikuplja novčana sredstva od vrata do vrata. Draga družino molim vas delite objavu u što većem broju. Delite snimak da što veći broj ljudi vidi, možda je neko i prepozna. Danas je Nikola sutra će biti neko drugo dete ili odrasla bolesna osoba, kojima život zavisi od brzine prikupljanja sredstava. Zamolili bih sve vas u koliko se pojavi u nekom od lokala da pozovete policiju, protiv dotične je podneta krivična prijava - stoji u opisu videa. 

Ukoliko želite da donirate novac za Nikolu, to možete učiniti na sledeći način: 

Upišite 1056 i pošaljite na 3030

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001131176-66

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Uplatom na devizni račun:

160-6000001133896-54

IBAN:

RS35160600000113389654

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Romska NVO

pre 2 meseca

Najoštrije osuđujemo izjavu ove gospođe da je žena koja "lažno prikuplja novac za Nikolu" nečovek. Ona je čovek - Rom kao i svi mi. I samo se bavi jednim od naših tradicionalnih zanimanja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija