• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

12.02.2024

17:17

Obrušila se zemlja, poginuo radnik! Nesreća u Kovinu prilikom gradnje bazena!

Shutterstock

Vesti

Obrušila se zemlja, poginuo radnik! Nesreća u Kovinu prilikom gradnje bazena!

Podeli vest

Danas nešto posle 16 časova u Kovinu je prilikom izvođenja radova na izgradnji bazena došlo do tragedije.

Naime, zemlja se obrušila, pri čemu je od zadobijenih povreda na licu mesta život i J.R., dok je P. I. zadobio povrede neutvrđenog stepena.

Povređeni P.I. je prevezen u Oopštu bolnicu u Pančevu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Primus

pre 2 meseca

auu.. evo sada će socijalistička partija Srbije, cela ekipa na čelu sa ivicom dačićem da protestvuje kod vlade Srbije o problemima radničke klase u savremenom srpskom društvu.. znate, oni se oslanjajz na gotovo vekovnu tradiciju srpskih socijalista po pitanju radnika i njihovih prava na ŽIVOT..saučešće porodicama. teško onom koga nema.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija