• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

15.02.2024

19:13

Telohranitelj Ane Nikolić i Legijine žene izrešetan u Mirijevu! Džin ubijen sa pet hitaca u potiljak!

informer.rs

Vesti

Telohranitelj Ane Nikolić i Legijine žene izrešetan u Mirijevu! Džin ubijen sa pet hitaca u potiljak!

Podeli vest

Dejan Milačić Džin (35) iz Cetinja, lični telohranitelj pevačice Ane Nikolić i Aleksandre Ivanović, supruge Milorada Ulemeka Legije, ubijen je ispred kuće u kojoj je iznajmio stan u Ulici Matice srpske u beogradskom naselju Mirijevo!

Dejan Milačić Džin (35) iz Cetinja, lični telohranitelj pevačice Ane Nikolić i Aleksandre Ivanović, supruge Milorada Ulemeka Legije, ubijen je ispred kuće u kojoj je iznajmio stan u Ulici Matice srpske u beogradskom naselju Mirijevo!

Milačiću, koji je radio i kao obezbeđenje u klubu "Teatro", sa leđa je prišao nepoznati napadač i pucao mu u glavu. Ova likvidacija, za koju mnogi tvrde da je profesionalno izvedena, nije rasvetljena ni posle 11 godina i ubica i dalje izmiče policiji.

Ubica izleteo iz žbuna

Cetinjanin je 15. februara 2013., oko 21.20 sati, došao do Mirijeva automobilom i uparkirao ga do same kapije. Dok je izlazio iz vozila, nepoznata osoba je iskočila iz žbuna i sasula u njega ceo šaržer, samo u potiljak mu je ispaljeno pet metaka!

Uprkos činjenici da je bio teško ranjen, on je puzao desetak metara ka ulazu u stan i tu izdahnuo. Bio je izuzetno krupan i jak.

Foto: EPA

Legijina supruga Aleksandra Ivanović posle jednog od suđenja

Ubistvo Milačića isplanirano je do tančina, a o motivima se do danas ispredaju različite teorije. Dok neki pominju njegov sukob u Crnoj Gori i da je reč o osveti, godinama se spekulisalo i da je njegovoj smrti kumovala tuča u toku novogodišnjeg nastupa Ane Nikolić na splavu "Bolivud".

Navodno je njen nastup prekinut kada je Milačić, kako se pričalo, metalnim šipkama napao obezbeđenje splava, smatrajući da ne poštuju dovoljno Anu. Kolale su priče da je u popularnu pevačicu bio potajno zaljubljen, iako je imao suprugu i dobio sina neposredno pre likvidacije. 

- Užasna je tragedija to što se dogodilo. Saosećam sa njegovom porodicom i bližnjima. Moje duboko saučešće - izjavila je tada Nikolićeva za medije.

I pre ubistva Džin je bio na meti napada, o čemu svedoči i jedan od njegovih ranijih statusa na Fejsbuku: "Niko mi ništa ne može, pa puca u mene iz pištolja, jer sam čudovište na snagu. Redovne treninge rvanja obavljam u Beogradu!"

Takođe se pominjao i njegov sukob sa jednom navijačkom grupom "Crvene zvezde" iz Novog Beograda. Osim pomenutih, kao mogući motiv zločina provejavala je i teza o osveti zbog žestoke svađe u Crnoj Gori.

Dok je bio na Cetinju, navodno se posvađao zbog nekog posla sa nepoznatim Crnogorcima. Samo nekoliko dana pre likvidacije, vratio se u Beograd i policija je sumnjala da je upravo ta svađa rezultirala brutalnom osvetom.

Opomena Miši Banani?

Operativci beogradske policije nisu isključivali ni mogućnost da je Milačićevo ubistvo naručeno kao opomena Aninom bivšem momku Rodoljubu Raduloviću (Miši Banani), visokorangiranom pripadniku klana Darka Šarića, da pazi šta priča.

Foto: printscreen

Pevačica bila i u vezi sa odbeglim Rodoljubom Radulovićem

Iako je njihova burna veza bila okončana, navodno je odbegli Radulović i dalje bio mnogo vezan za pevačicu i brinuo za njenu sigurnost "iz daleka".

U istrazi je tada svedočila i pevačica koja je rekla da ne zna ništa o razlozima njegovog ubistva, da je sa ubijenim Milačićem bila u korektnim odnosima i da je on čuvao.

Ubijeni Cetinjanin u Srbiji nije imao krivični dosije, a u Crnoj Gori je privođen zbog posedovanja oružja. U martu 2012., posle kraće svađe, hicem iz pištolja je lakše ranio prijatelja iz detinjstva Milana Beladu, koji je odbio kasnije da ga krivično goni.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija