• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

20.02.2024

20:48

Žena ubijenog Milana Šuše se oprostila od njega: Izrešetan ispred kuće u Zemunu (VIDEO)

Informer.rs/printscreen

Vesti

Žena ubijenog Milana Šuše se oprostila od njega: Izrešetan ispred kuće u Zemunu (VIDEO)

Podeli vest

Milan Šuša koji je ubijen u subotu na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića, kada je, prema navodima, na njega ispaljeno devet projektila, biće sahranjen sutra u 13 časova na novom pravoslavnom groblju u Starim Banovcima.

Ovu vest na svojoj društvenoj mreži Instagram podelila je njegova supruga Nataša, koja nije imala snage da napiše nijednu reč.

Da podsetimo, ubistvo se dogodilo ispred Šušine kuće, a na mesto događaja ubrzo je stigla njegova devojka koja je pokušavala da se probije do njegovog tela. Iako je u početku pokazivao znake života, Šuša je preminuo pre dolaska Hitne pomoći. Komšije su izjavile da su čule najmanje pet pucnjeva tog dana.

Incident se dogodio kada je Šuša izvezao svoj automobil iz dvorišta i izašao iz vozila kako bi zatvorio kapiju.

U trenutku kada je Milan Šuša krenuo nazad prema svom automobilu, suočio se direktno sa napadačem koji je bio maskiran hirurškom maskom i sunčanim naočarima, držeći pištolj uperen u njega. Osumnjičeni je bio obučen u farmerke, bele patike i nosio je široku braon jaknu, prosečne građe i visine oko 180 centimetara. 

Pretpostavlja se da je ubica, znajući za prisustvo nadzornih kamera kod Šušine kuće, odlučio da se maskira. Šuša nije imao vremena za bilo kakvu reakciju.

Inače, snimak brutalne likvidacije pojavio se u medijima juče. Na nadzornom snimku jasno se vidi da ubica nosi naočare za sunce i hiruršku masku, dok je odeven u bež jaknu i farmerke.

Ubica je pristupio Milanu ubrzanim korakom, a u trenutku kada se Šuša okrenuo prema njemu, ispaljeni su smrtonosni hici.

Policija nastavlja istragu kako bi pronašla i uhapsila osumnjičenog, dok zajednica ostaje zapanjena ovim brutalnim činom nasilja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dragana godinama prijavljivala da je Branislav maltretira: Na kraju je ubijena
Hronika

Dragana godinama prijavljivala da je Branislav maltretira: Na kraju je ubijena

Dvostruki ubica Branislav Radić (48) koji se sumnjiči da je na svirep način usmrtio svoju bivšu suprugu Draganu Radić (47) i njenu majku Nadu Četnik (75) u porodičnoj kući u Rakovcu više puta je prijavljivan za porodično nasilje, a kako je za "Blic" potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, zbog tog krivičnog dela na štetu sada pokojne Dragane procesuiran je u dva navrata.

20.02.2024

20:27

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija