• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

25.02.2024

14:02

Sigurnosne kamere otkrivaju ubicu! Detalji krvavog pira na Dorćolu: Dvojica jurila Stefana, a onda je jedan izvukao nož! (VIDEO)

Masha Bandjur/Instagram

Vesti

Sigurnosne kamere otkrivaju ubicu! Detalji krvavog pira na Dorćolu: Dvojica jurila Stefana, a onda je jedan izvukao nož! (VIDEO)

Podeli vest

Reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, Stefan Savić (23), ubijen je sinoć ispod jednog poznatog beogradskog kluba na Dorćolu. Policija traga za dvojicom napadača, saznaje Informer.

Kako je Informer prvi objavio jutros, jeziv zločin dogodio se noćas sat vremena nakon ponoći, kada je nožem izboden Stefan Savić MMA borac. 

Napad se dogodio na uglu Dobričine i Dunavske ulice, kada su se kako se sumnja, nakon svađe u jedom lokalu, potukla trojica muškaraca među kojima je bio i Stefan Savić. 

- Jedan od dvojice napadača izvadio je nož i ubo Stefana u desnu stranu pazuha. Neko je obavestio hitnu pomoć koja je teško povređenog Stefana zatekla na ulici. Odmah su obavestili policiju koja je ubrzo stigla na mesto zločina. Stefan je u međuvremenu hitno prevezen u Urgentni centar, gde je nažalost preminuo - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: Foto/Masha Bandjur

 

On je dodao da je policija odmah počela da radi uviđaj. 

- Ovaj deo grada pokriven je kamerama i verujem da su one zabeležile ceo napad ali i trenutak kada je maldić uboden. Takođe verujem i da su kamere snimile bekstvo dvojice napadača koji su pobegli u trenutku kada je teško povređen Stefan pao - rekao je naš sagovornik. 

Inače, policija, koja je sinoć proglasila akciju Vihor,  je danas nastavila da pretražuje teren, a to je zabeležila i naša TV ekipa. 

Na terenu je bilo više inspektora u civilu i tri patrolna vozila kojima su stigli uniformisani službenici MUP-a. 

Pregledali su teren, bukvalno svaki milimetar kako bi došli do dokaza koje će kasnije tužilaštvo koristiti u postupku. 

U klubu u kojem se, kako se pretpostavlja, dogodila svađa, nisu znali ili nisu hteli da nam kažu nešto više o celom događaju. 

- Nije radila naša smena, ne znamo zaista šta se dogodilo - rekao je jedan od zaposlenih. 

Foto: Masha Bandjur

 

U svakom slučaju policija je bila u klubu i obavila neophodan razgovor. 

Sa druge strane u objektu koji je preko puta ovog lokala je kafić i garaža koja noću ima obezbeđenje. 

Kako su nam objasnili oni su videli policiju i hitnu pomoć na ulici, pretpostavili su da se nešto dogodilo, ali u tom trenutku niko nije znao šta tačno. Kasnije su čuli da je jedan mladić izboden nožem.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 2 meseca

Reprezentativac Srbije...nije bitangama vratio "lektiru" !!! Garant je to u pitanju !!!!

zz

pre 2 meseca

mma.... sport (?!).. dovoljno informacija o kakvim se tipovima radi kad drzava planira da uradi nesto povodom dramaticog pogorsanja bezbednosti u drzavi?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija