• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.02.2024

09:27

Nastavili žurku dok je Stefan umirao!? Užasni detalji iz noći ubistva MMA borca

Masha Bandjur/Instagram

Vesti

Nastavili žurku dok je Stefan umirao!? Užasni detalji iz noći ubistva MMA borca

Podeli vest

Stefan Savić (23), MMA reprezentativac Srbije preminuo je nakon napada koji se dogodio na Dorćolu, kada ga je jedna muška osoba ubola nožem u pazuh. Objava jednog korisnika društvenih mreža, možda otkriva nepoznate detalje ovog jezivog zločina.

Kako je Informer ranije izveštavao Stefan Savić ubijen je u noći između subote i nedelje, sat vremena posle ponoći, kada ga je napadač nakon svađe i tuče ubo nožem u pazuh. Savića je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar gde je od zadobijene povrede ubrzo preminuo. Stravičan zločin dogodio se ispred jednog poznatog beogradskog lokala na Dorćolu, u kojem je navodno bila žurka. 

Nakon svih objava koje smo imali na našem portalu, bez teksta ostavlja jedna objava na Instagram stranici, koju je kako se pretpostavlja ostavio jedan od očevidaca. 

On je naveo da su napad na Stefana, navodno gledali mnogi, ali da niko nije hteo da pomogne.

"Samo da znate da smo mnogi gledali kako su ubili Steafana, jer su oni svi izleteli i kluba u Dobračinoj, a niko nije hteo ni da mrdne od obezbeđenja. Svi su ih znali, jer su ih pustili unutra čak i kada se vratio napadač krvav, nisu hteli hitnu da zovu... Žurka se najnormalnije nastavila iako je dečko umirao na trotoaru. " napisao je, verovatno jedan od očevidaca između ostalog u svojoj poruci.

Foto: Masha Bandjur/Instagram

 

Prema njegovim rečima, navodno oni koji su pokušali da pomognu Stefanu koji je krvario na trotoaru, tražili su i drugu pomoć, ali je nisu dobili. 

Da li se ovako nešto zaista dogodilo, nažalost nismo mogli da proverimo, ali j ečinjenica da je Stefan izboden nožem i da je usled zadobijenih povreda preminuo, kao i da je napadač pobegao. 

Policija intezivno radi na rešavanju ovog slučaju. 

Pretpostavljamo da je osoba, koja je napisala ovu poruku i zvala Hitnu pomoć, i bar pokušala da pomogne našem mladom reprezentativcu. A mi je objavljujemo u nadi da će pomoći da se, ukoliko se zaista ovako nešto desilo, više ne ponovi, možda su za Stefana minuti značili život!

Podsetimo, Stefan Savić pre nekoliko meseci osvojio je bronzanu medalju za zemlju u kojoj je živeo i u kojoj je nažalost mlad nastradao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Odgovornost

pre 2 meseca

Javnist da zna: Ko izdaje dizvole i kome za takve klubove i jasno da se objavi kakvo je radno vreme takvih stecišta problematičnih osoba, narkomana, dilera, kakvo treba da je obezbedjenje. Zasto bi policija radila test na drogu i alkohol vozacima, gde je mnogo manji broj smrtnih ishoda u odnosu na klubove, splavove. Ko koga j**e u ovoj nasoj jedinoj drzavi Srbiji. Pustite vi Beograd na vodi, poklone penzionerima i omladincima, odlazenju za boljim zivotom u inostranstvo, Srbija gubi zivote u ovakvim nebitnom stecistima smrti. Neka mi neko kaze da nisam u pravu?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija