• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.02.2024

17:35

Nikoga nije napala! Oglasio se direktor škole u kojoj je devojčica donela sekiru: Čim smo saznali...

Instagram/Printscreen, Shutterstock, PngWing

Vesti

Nikoga nije napala! Oglasio se direktor škole u kojoj je devojčica donela sekiru: Čim smo saznali...

Podeli vest

Učenica 6. razreda unela je danas u rancu sekiru u Osnovnu školu "Heroj Janko Čmelik" u Staroj Pazovi, potvrđeno je medijima.

Kako je objavila Sremskoj TV, devojčica je navodno sekiru izvadila na odmoru, koju su joj drugi učenici i osoblje škole oduzeli.

Kako sazanje informer.rs, sekiru je u rancu učenice primetila njena razredna i odmah tražila da preda opasno oružje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sremska televizija (@sremskatelevizija)

 

Nastava nije prekidana. Slučaj ce rešavati školski organi u saradnji sa nadlešnim službama.

Oglasio se i direktor OŠ "Heroj Janko Čmelik", koji je istakao da je odmah obaveštena policija.

- Nikog nije napala, čim smo saznali da ima sekiru odmah smo istu oduzeli. Obavestili smo i policiju i Dom zdravlja i ispratili sve procedure, koje su u takvim situacijama naložene - navodi direktor škole.

On dodaje i to da će zbog ovog događaja biti organizovani sastanci nastavnog kadra i roditelja.

- U toku sutrašnjeg dana će biti organizovani sastanci, kako među radnicima tako i među roditeljima - rekao je čelnik OŠ "Heroj Janko Čmelik" u Staroj Pazovi.

U kratkom telefonskom razgovoru direktor škole Janko Havran potvrdio je za RTV SP da je kod devojčice pronađena sekira, da joj je ista momentalno oduzeta i da niko nije povređen.

Prema svim važećim pravilnicima pozvana je policija, hitna pomoć i Centar za socijalni rad.

Slučaj je prijavljen i na platformu "Čuvam te" a nastavnici, učitelji i razredne starešine su obavestili roditelje da nema razloga za brigu i da je sve u redu. Nadležni će slučaj procesuirati prema važećim pravilnicima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija