• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

28.02.2024

11:40

Čopor krvoločnih pasa napao porodicu, dete ujedeno za ruku! Jedva ih spasili od razjarenih zveri!

printscreen

Vesti

Čopor krvoločnih pasa napao porodicu, dete ujedeno za ruku! Jedva ih spasili od razjarenih zveri!

Podeli vest

Prava drama odigrala se na parkingu jednog popularnog restorana u Gornjem Milanovcu kada je čopor pasa, lutalica ali neki su bili i vlasnički sa ogrlicama, napao četvoročlanu porodicu koja se kretala prema svom automobilu.

- Doživeli smo horor, koji ćemo pamtitu ceo život. Kažen horor jer tako nešto ni u filmovima nisam video. Bili smo žena i ja, dete od 4 i po godine i dete od 16 meseci. Čopor pasa se odjednom pojavio ispred nas i napao nas.

Niti smo ih dirali, niti smo im prilazili, niti su nam čak bili u vidokrugu. Samo su dotrčali i krvoločno napali. Dete nam je ujelo za ruku, bili smo opkoljeni njima i bili smo nemoćni. Na svu sreću, brzo je dotrčalo oko deset ljudi iz restorana koji su pomogli da oteramo razjarene pse od nas, kaže za RINU Đorđe M.

Dodaje da su žena i deca doživeli traumu, za čitav život i da su i dalje jako uplašeni. Jer nakon što su napali njih, krvoločni psi su napali ponovo sledeći dan samo druge ljude.

- Dete psa ne zeli više ni na slici da vidi, noću ne može da spava, u dvorište da izadje ne sme sam, da bude u sobi sam ne sme i tako dalje. Ženi se vraćaju slike i strah ne spava već drugu noć. Samo želim da ukažem da je ovo ogroman problem koji treba opština da reši što se tiče pasa lutalica, a isto tako vlasnici pasa treba da vode računa o svojim ljubimcima i ne da drže opasne pse u malim stanovima i onda sami sebi prave problem, drugo ne ostavljajte životinje napuštene kojekuda vidite šta se desilo danas meni i mojoj deci, sutra vama i vasoj deci ili unucima, ističe ovaj uznemireni otac iz Gornjeg Milanovca.

Foto: S. B.

 

Ceo slučaj je prijavljen policiji, ali problem pasa lutalica ali i onih divljih sa vlasničkim ogrlicama još uvek nije rešen.

- Želim da zahvalim ljudima iz Hitne pomoći i decjeg odeljenja na velikoj ljubaznosti i pomoći, kao i policiji našeg grada koji su bili brzi i puno olakšali detetu da koliko toliko razumeju sta se desilo, zaposlenim i gostima restoana koji su nesebično istrčali i bili dovoljno brzi da nas odbrane rizikujući svoje zivote.

Apelujem na grad da reaguje u ovom pravcu i hitno pronadju rešenje, jer suludo mi je da jedini dan u nedelji koji zelim da šetam sa svojom decom i uživam ja moram da se bojim i razmišljam hoce li mi decu napasti pas, zaključuje Đorđe.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija