• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

28.02.2024

15:47

Prve fotografije hapšenja ubice iz Bečeja: Nevenčanu suprugu besomučno ubadao dok nije preminula (FOTO)

printskrin/društvene mreže

Vesti

Prve fotografije hapšenja ubice iz Bečeja: Nevenčanu suprugu besomučno ubadao dok nije preminula (FOTO)

Podeli vest

Tair H. (33), koji je sinoć uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju vanbračnu suprugu K. S. (30) u Bačkom Gradištu, uhapšen je sinoć posle kraće potere, pošto je posle zločina pobegao s mesta zločina.

Na snimku se prvo se vidi kako on sam hoda ulicom, pa mu onda prilaze policajci, on podiže obe ruke uvis i praktično de predaje. Dok je on na zemlji, sa lisicama na rukama, opkoljen policajcima, prilazi mu grupa ljudi, koja viče i dobacuje. Pretpostavlja se da su u pitanji rođaci ubijene žene.

Zločin se dogodio u dvorištu kuće u Bačkom Gradištu, u koju su vanbračni supružnici došli u subotu kod rođaka. Oni su se u subotu ceo dan svađali, a sat vremena posle ponoći Tair H. je zgrabio kuhinjski nož i njime nasrmt izbo K. S. Potom je pobegao, ali je ubrzo uhapšen - podseća izvor.

 

Inače, kuća u kojoj se zločin dogodio pripada opštini i nema struje.

Opština je tu kuću dala socijalno ugroženim licima na korišćenje. Tu živi maltene njih desetoro. Supružnike ne poznajemo, oni su skoro došli tu - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, rođaci su sinoć pokušavali da smire strasti među supružnicima, ali u tome nisu uspeli.

- Uveče je došlo do velikog sukoba, pa je Tair H. ušao u kuću, izašao sa nožem u ruci i počeo da preti nesrećnoj ženi - navodi izvor i dodaje:

- Sve se odigralo u tgrenutku, pa niko nije stigao da reaguje i da ga obuzda. Izbo je nekoliko puta K. S., a potom onako krvav pobegao iz dvorišta. Za sada nije poznat motiv ovog ubistva.

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će u zakonskom roku biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija