• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2024

10:59

Začuo se stravičan tresak, parališuće scene u Novom Sadu: Mladić i devojka skočili sa vrha solitera!

Masha Bandjur

Vesti

Začuo se stravičan tresak, parališuće scene u Novom Sadu: Mladić i devojka skočili sa vrha solitera!

Podeli vest

Dva beživotna tela pronađena su sinoć u Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu.

Prema rečima portparola novosadske hitne pomoći doktora Zorana Krulja, njihove dve urgentne ekipe intervenisale su po prvom prioritetu u 22 časa. Na žalost, konstatovana je smrt kod dve mlađe osobe, muškog i ženskog pola. Identiteti nisu poznati.

Foto: Masha Bandjur

 

 

- Mladić i devojka skočili su sa vrha solitera kod kružnog toka na Bulevaru Cara Lazara. Nakon što su ušli u soliter, razbivši svetlarnik da dođu do krova na 17. sprat, sa istog su i skočili. Čuo se jedan tresak. Skočili su sa ravnog krova na mesto oko kog je zid visine 1.5-1.6m. Nikom od stanara zgrade nisu poznati. Njihov identitet je nepoznat, budući da kod sebe nisu imali dokumenata. Više javno tužilaštvo u Novom Sadu uradilo je uviđaj i trenutno se bavi istragom ovog slučaja - navodi izvor "Republike".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jeziva trgovina ljudima u Pirotu: Dečaka zaostalog u razvoju terali da prosi
Hronika

Jeziva trgovina ljudima u Pirotu: Dečaka zaostalog u razvoju terali da prosi

Vjt u Pirotu odredilo zadrzavanje O. G. (30) iz Pirota zbog sumnje da je sa M. S. (29) iz Babušnuce sa kojim živi u vanbračnoj zajednici izvršila krivično delo trgovina ljudima iz čl 388.KZ na štetu Lj. Dj. (27) iz Pirota tako što su u periodu 2022-2024 upotrebom sile,pretnje, zadrzavanjem ličnih dokumenata primoravali oštecenog koji je blago zaostao u razvoju I koji nema bliže rođake da vrši imovinska krivična dela, da prosjaći i da im daje novac i ukradene stvari.

02.03.2024

10:35

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija