• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

05.03.2024

15:26

Poznati rezultati obdukcije dece ubijene u Novom Sadu! Toksikološki nalaz jasan, ali postoji još jedna velika dilema!

Informer/Fejsbuk

Vesti

Poznati rezultati obdukcije dece ubijene u Novom Sadu! Toksikološki nalaz jasan, ali postoji još jedna velika dilema!

Podeli vest

Prvi toksikološki rezultati obdukcije dece za koje se sumnja da su ih ubili majka i otac M.P.S. i L.P.S. pokazali su da su im u telu nađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti.

- Patolozi i toksikolozi su zbunjeni prvim rezultatima analiza sa obdukcije nesrećne dece. Pronađene su određene supstance ali su patolozi i toksikolozi zbunjeni i još ništa nije gotovo. Još nije utvrđeno da li je tim supstancama namerno ili slučajno uzrokovana smrt dece. 

Rade se dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti. U toku je operativni rad policije i vršenje naloženih analiza i vestačenja. Nemamo još uvek podatke o uzroku smrti dece, o čemu ćemo obavestiti javnost ukoliko to ne bude eventualna smetnja za dalje provere i tok istrage koja je i dalje u toku – priča izvor upoznat sa tokom istrage.

Skočili sa solitera

Podsetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Kako smo već pisali, ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu.

Ubrzo potom je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

Komšije ovog para su ispričale da su čuli daje M. P. S. iz Slovakinja, a da je L. P. S. iz Vranja.

Motivi zagrobnog života

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima. Navodno, simboli su nađeni u dnevnom boravku, a u sobi u kojoj su spavali je bio bračni krevet i krevetac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija