• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. B.

04.03.2024

20:50

"Sotono, moj zadatak je  izvršen, napuštam svet..."! Zastrašujuće poruke u kući bračnog para koji je ubio decu, pa sebe!

shutterstock/Informer

Vesti

"Sotono, moj zadatak je izvršen, napuštam svet..."! Zastrašujuće poruke u kući bračnog para koji je ubio decu, pa sebe!

Podeli vest

Sotono, moj zadatak je izvršen... Napuštam ovaj svet... Ovo je Lav Petrović Suvajdžić (25) iz Petrovaradina zapisao u svesku pre nego što je u petak sa suprugom Martinom (23) otrovao decu, sinove Arosa (3) i Ehosa, pa tela prekrio belim čaršafom, nakon čega su se supružnici zajedno bacili u smrt, skočivši sa solitera u Novom Sadu, držeći se za ruke!

Da je reč o zastrašujućem sektaškom porodičnom zločinu saznalo se tek nakon što su Lav i Martina u petak oko 22 sata skočili sa krova šesnaestospratnice u novosadskom naselju Liman. Pošto kod sebe nisu imali dokumenta, usledila je identifikacija na osnovu otisaka prstiju, posle čega je patrola policije, u subotu oko 17 sati ušla u iznajmljenu kuću u Petrovaradinu, gde su živeli Suvajdžići, i tamo zatekli traumatičan prizor, koji sasvim sigurno nikada neće zaboraviti.

Kako Informer ekskluzivno saznaje, tela nesrećnih mališana pronađena su na krevetu, odnosno kauču, a na zidovima u kući bili su iscrtani drevni egipatski simboli "ankh", koji simbolizuju "večni život" i izgledaju kao krst sa "drškom".

Foto: Foto: Fejsbuk

Martina je pre udaje bila normalna devojka

- Daljim pretresom kuće, u fiokama i u jednom ormanu, otkrivene su sveske sa tvrdim povezom, gde je Lav pisao neke beleške o zagrobnom i večnom životu, izolaciji od čitavog ovozemaljskog sveta, crtao satanističke i druge simbole, pri čemu se direktno obraćao đavolu. Između ostalog, zapisao je poruku Satani da je njegov zadatak završen i da ide sa ovog sveta, što je najverovatnije uradio pred sami krvavi pir. Sve ove poruke ukazuju na to da je neka opasna sekta potpuno pomračila um i Lavu i Martini, pa su u okviru nekog jezivog obreda digli ruku i na decu i na sebe - objasnio je naš izvor.

Naš sagovornik otkriva i da su se Lav i Martina pre tačno pet godina potpuno izolovali i od porodice i od prijatelja i saradnika, što je karakteristično za one koji "utonu" u sektu.

Foto: Foto: Vesna Bilić

Policija je u podstanarskom stanu naišla na horor prizor

- Lav je iz Beograda, a Martina iz Bačkog Petrovca. Inspektori su u razgovoru sa njihovim roditeljima saznali da oni nisu imali nikakav kontakt s njima od kada su se Lav i Martina upoznali i venčali, i nisu znali da su im deca opsednuta đavolom. Veoma teško im je palo saznanje da su ostali i bez dece i bez unučića - rekao je naš izvor.

Prijatelji Martinine porodice iz Bačkog Petrovca kazali su nam da je ona, pre braka sa Lavom, bila potpuno normalna devojka i veoma privržena porodici.

- Od kad se udala za Lava prekinula je svaki kontakt sa rođacima i prijateljima, izmenila je lični opis. Roditelji su pokušavali da je povrate, ali bezuspešno - kaže naša sagovornica. V. B.

Ranije bila 'normalna'

Podsetimo, Lav i Martina nisu imali naloge ni na jednoj društvenoj mreži, što nije svojstveno mladim ljudima poput njih, a u kući nisu imali čak ni TV. Nosili su samo crnu garderobu, a u dvorištu kuće u Petrovaradinu ostao je njihov crni veš na sušilici.

Komšije su otkrile da su se Lav i Martina doselili u njihov kraj pre dve ili tri godine i da su bili prilično čudni, pogotovo Lav.

- Ni sa kim nisu komunicirali i niko ne zna od čega su živeli. Martina je delovala kao obična devojka, iako se ni sa kim nije družila, a Lav se čak ni u prolazu nije javljao, ne bi ni pogledao komšije. Svakog jutra je rano izlazio iz kuće, u crnoj garderobi, sa rancem na leđima. Retko su im svraćali gosti, ne znam ko su ti ljudi - ispričala je komšinica. 

Deda i baba nisu znali za mlađeg unuka?!

Martinini roditelji su u policiji rekli da već pet godina nemaju kontakt sa ćerkom. Kazali su i da su čuli da se ona pre tri godine prvi put porodila, ali da nisu znali da je pre godinu dana dobila još jednog sina. Inače, stariji Martinin sin zove se Aros, što navodno znači upliv, spajanje, ušće ili ulazak, dok je mlađi sin Ehos dobio ime po modelu starog crkvenog pevanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija