• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2024

13:42

Rasvetljena spektakularna krađa! Ušli u kuću i oteli 117.000 evra, poznato ko je uhapšen

MUP Srbije

Vesti

Rasvetljena spektakularna krađa! Ušli u kuću i oteli 117.000 evra, poznato ko je uhapšen

Podeli vest

Zrenjaninska policija, intenzivnim radom, rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Bečeju, uhapsila M. D. (32) i N. T. (20) iz okoline Subotice, zbog sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

"Sumnja se da su oni, zajedno sa V. P. (23) iz Subotice, koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne zbog drugog krivičnog dela, 13. januara provalili u jednu kuću u Novom Bečeju i ukrali oko 117.000 evra. Policija je u pretresu stana N. T. u Subotici pronašla pištolj i oko 27 grama marihuane, pa se sumnjiči i za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga" piše u saopštenju PU Zrenjanin.

Foto: Rina.rs

Ilustracija

 

Osumnjičenom M. D. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Bečeju, dok je N. T. priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Istraga povodom ovog slučaja se nastavlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Uhapšen zbog utaje poreza! Poznato za koliko je oštetio budžet
Određeno zadržavanje

Uhapšen zbog utaje poreza! Poznato za koliko je oštetio budžet

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u koordinaciji sa Upravom kriminalističke policije, Službom za suzbijanje kriminala i u saradnji sa Sektorom poreske policije - Odsek Užice i Osnovnim javnim tužilaštvom u Subotici, uhapsili su V. L. (48) iz Subotice, zbog sumnje da je izvršio krivično delo poreska utaja.

07.03.2024

13:57

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija