• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.03.2024

14:18

Bušilicom ubila muža, pilota UN!  Tretirao me je kao idiota i izbegavao bračne obaveze!

Informer/Fejsbuk

Vesti

Bušilicom ubila muža, pilota UN! Tretirao me je kao idiota i izbegavao bračne obaveze!

Podeli vest

Ubistvo koje podseća na jučerašnje u Novom Sadu, gde je Nikola T. (55) bušilicom presudio supruzi Gordani T. (53) u porodičnoj kući, odigralo se 28. januara 2013. u Beogradu.

Državljanka Obale Slonovače Sabin Marić (tada 30) na isti način je tada u stanu na Banovom brdu usmrtila supruga Branka (39), pilota u Ujedinjenim nacijama. 

Ona je na početku suđenja pred Višim sudom više od sat vremena pričala šta je prethodilo stravičnom zločinu. 

Rekla je da nije više mogla da izdrži Brankove laži, uvrede i maltretiranje, pa je zgrabila bušilicu i presudila čoveku s kojim je bila u braku pet godina.

- Muž me je tretirao kao idiota i potpuno me je zanemarivao. Lagao me je jednom da ga je kidnapovala neka žena u Južnom Sudanu i da zbog toga nije mogao da dođe kući tri meseca. Nisam htela da ga ubijem, samo da mu pripretim! - izjavila je Sabin u svoju odbranu.

Štipaljka na nosu

Kako je dodala, "sve je krenulo nizbrdo kad im se rodio drugi sin:

- Počeo je i da me bije. Govorio mi je da sam mu odvratna i da ga više ne privlačim. Godinu dana nismo zajedno spavali, iako sam ga preklinjala. Sve ređe je dolazio kući i sve teže sam s njim uspevala da ostvarim bilo kakav kontakt. To veče sam pokušala razgovorom da rešim naš problem, ali on je rekao da ga 'baš briga' i nastavio da gleda TV.

Foto: Informer.rs

Uviđaj posle krvoprolića u Beogradu

Potpuno obeshrabrena njegovim stavom, navela je, popila je dve velike čaše vina, koje su joj dale snagu da mu uzvrati uvredama. Branko ju je zatim uhvatio za kosu, oborio na krevet i jastukom pokušao da je uguši.

- Uspela sam da pobegnem u drugu sobu i tamo spazila bušilicu... Uzela sam je iz očaja i krenula ka njemu, želeži da ga udarim po ruci. On je u međuvremenu legao i nisam ni bila svesna da sam ga tada pogodila u glavu. Pokušala sam da ga spasem, ali je bilo kasno. Dokrajčila sam flašu vina i popila prve tablete koje su mi se našle pri ruci. Htela sam da se ubijem. Otišla sam još u dečju sobu da ih vidim poslednji put i tamo sam se onesvestila - ispričala je optužena, jecajući.

Zastupnik tužilaštva ju je upitao zašto je Branko pronađen sa štipaljkom na nosu i krpom u ustima, ali je to pitanje toliko potreslo Sabin da je ona doživela pravi nervni slom u sudnici!

Doživela nervni slom

Bacila je pre toga kratak pogled na album sa slikama njegovog tela, pala na kolena i potpuno se izbezumila od napada histerije i plača.  

Osuđena je pravosnažno u oktobru 2014. na 11 godina zatvora, međutim, puštena je na uslovnu slobodu ranije i od  juna 2022. je slobodna žena. Nije poznato gde trenutno živi, kao ni sudbina njene dece koju su preuzeli rođaci dok je ona bila u zatvoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija