• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

26.03.2024

07:40

"Taj ko je naručio ubistvo, verovatno nam dolazi u kuću": Udovica Milana Šuše prvi put progovorila o svom mužu

Printskrin video

Vesti

"Taj ko je naručio ubistvo, verovatno nam dolazi u kuću": Udovica Milana Šuše prvi put progovorila o svom mužu

Podeli vest

Posle 40 dana od zločina u Zemunu kada je Milan Šuša (39) likvidiran u klasičnoj sačekuši ispred porodične kuće, njegova supruga Nataša Šuša u ispovesti za beogradske medije kaže da je izjeda to što se ubica još uvek slobodno šeta.

- Taj ko je naručio ubistvo možda mi je dolazio i u kuću?! Uhapšene su dve nebitne osobe, koje se brane ćutanjem, a od poručioca ni traga. Grize me što je ubica još uvek na slobodi, ali sam dobila uveravanja da ne brinem. Potvrđeno mi je da se osumnjičeni samo privremeno pritajio i da će uskoro biti uhapšen. Biću mirna tek kada saznam ko je poručio ubistvo mog Milana i ko je ubica - kaže za Alo! Nataša Šuša, koja je rodila drugo dete dok je njen muž bio u zatvoru jer je od prvog dana bila uz njega.

- I dalje ne verujem šta se desilo.... Tatu smo čekali toliko dugo i na kraju je naša sreća trajala samo dva meseca i jedan dan... Naš sin svakog dana čeka svog tatu da ga vodi na trening.... Kako deci da objasnim da tate nema? Ćerka je velika i uvek se potrese kada na sajtovima vidi snimke ubistva... - priča Nataša, i suzdržava se da ne zaplače pred sinom koji se igrao u sobi.

- Moj Milan je bio jak i neustrašiv čovek... Kada je izašao na slobodu nije se odvajao od ćerke, sina i mene. Hteo je svuda da idemo zajedno. Obožavao je sport i gledao da svi iz njegovog okruženja budu usmereni ka sportu i zdravom životu. Tako je i našeg sina koji ima samo tri godine vodio na svaki svoj trening i želeo da raste u tom sportskom duhu... Bio je natprosečno inteligentan, mnogi ne znaju da je govorio pet stranih jezika, da je izvrsno crtao, pisao poeziju... - navodi sagovornica.

Foto: informer.rs

 

 

U zatvoru dobio dojavu da mu se sprema likvidacija!

Šuša je još u zatvoru saznao da mu se sprema likvidacija. Bio je osuđen na 11 godina zbog pokušaja ubistva. On je iz Sremske Mitrovice "kao potencijalno opasan" prebačen u "srpski Alkatraz" u Padinskoj Skeli, a odatle u niški kazamat, gde je ostao do poslednjeg dana robije. Na slobodu je izašao 15. decembra 2023. godine.

Milan je imao tu moć da vlada svakom situacijom u kojoj bi se našao. Nije verovao da neko može da ga ubije. Imali smo velike planove... Samo dan uoči ubistva je sve pripremio za postavljanje automatske kapije ispred porodične kuće u Zemunu... Da je to uradio, možda bi izbegao ubistvo - pita se supruga, koja je održala njihovu porodicu dok je Milan 11 godina bio u zatvoru. 

Policija je uhapsila Branka S. (34) iz Pančeva, koji se sumnjiči za saučesništvo u ubistvu Šuše, i Danijelu Z. (30) iz Kruševca, koja se sumnjiči da je pomogla ubici da pobegne. Branko i njegov sugrađanin koji je povukao oroz i izvršio likvidaciju bili su deo ekipe u Pančevu, koju je predvodio Miljkovićev kum.

Foto: Printskrin/Novosti

 

 

- Zanimljivo je da su Branko i njegov prijatelj za kojeg se sumnja da je usmrtio Šušu nudili svoje usluge. Sumnja se da je naručilac ubistva došao do tih informacija i angažovao ih uz pomoć trojice posrednika - rekao ranije izvor Alo! blizak istrazi.

Sumnja se da je Šušino ubistvo naručeno radi osvete zbog pucnjave iz 2012. kada je ranjen Milan Četnik.

Šuša je krajem 2012. bio učesnik u pucnjavi na putu Stara Pazova - Inđija u kojoj je ranjen Milan Četnik. Tada je u jednom automobilu bio Milan Četnik, dok su u drugom bili Nikola Serdar i Milan Šuša. Serdar je tri meseca kasnije nađen mrtav u Lipovačkoj šumi, dok je Šuša ubijen 12 godina kasnije, svega dva meseca po izlasku iz zatvora.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina

pre 1 mesec

KARMA stiže nepogrešivo ... To što je odležao 12 godina iza rešetaka za pokušaj ubistva ne znači da će mu žrtva oprostiti, kao i što nije ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija