• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

26.03.2024

12:13

Svedok opisao detalje drame u hotelu Moskva: Pomislio sam da je u torbi eksploziv!

Insajder/Aleksandar Jovanović

Vesti

Svedok opisao detalje drame u hotelu Moskva: Pomislio sam da je u torbi eksploziv!

Podeli vest

Pripadnici MUP-a dobili su dojavu da se u hotelu "Moskva" nalazi sumnjiva torba zbog čega su odmah izašli na lice mesta.

Kako saznajemo, policija je u metalnoj kutiji pronašla dokumenta gosta koji se jutros odjavio iz hotela i zaboravio je pri odjavi.  Prema našim informacijama, u pitanju je žena iz Rumunije.

Kako smo pisali, čovek koji je pronašao kutiju je opisao detalje drame: "Pomislio sam da je unutra eksploziv"

- Video sam crnu torbu u holu hotela, nakon čega sam je otvorio i video da se unutra nalazi metalna kutija i jedno energetsko piće. Pomislio sam da je unutra eksploziv, te sam crni ranac odmah izneo u park na klupu - navodi svedok drame.

Kako dalje ističe, odmah nakon što je izneo sumnjivu torbu pozvao je policiju.

- U prvom trenutku došla je patrola koja nije obučena za rad sa eksplozivima, te je nakon njih došla i druga ekipa. Uzeli su crnu kutiju i odneli je na veštačenje. Državljanin Rumunije koji je ostavio sumnjivi ranac biće pozvan u prostorije policije - kaže naš sagovornik.

Na licu mesta veliki broj pripadnika policije vrši uviđaj, dok je jedan deo bašte zatvoren za goste hotela.

Pripadnici MUP-a , koji su izašli na lice mesta ustanovili su da u torbi koja je ostavljena nema ničeg sumnjivog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija