• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Sandžak danas

17.03.2024

21:03

Deca našla bombu, mislili da je igračka! Ovo je trenutna situacija u mestu Suvi do

S.R.

Vesti

Deca našla bombu, mislili da je igračka! Ovo je trenutna situacija u mestu Suvi do

Podeli vest

Suvi Do poslednjih dana postao je epicentar straha i neizvesnosti među stanovnicima.

Razlog tome je eksplozija bombe koju su, ni manje ni više, nego deca sela pronašla i s kojom su se igrala dva dana pre nego što je detonirala na obližnjoj livadi.

 

Neobičan incident započeo je kada je mladić  S.A. odlučio da na livadi u selu baci eksplozivnu napravu, misleći, kako tvrdi, da je reč o bezopasnoj igrački.

Foto: Shutterstock

Ilustracija

 

Grupa dečaka, među kojima se našao i Ibrahim Hadžibulić, pronašla je ovu potencijalno smrtonosnu "igračku" i ne sluteći kakva opasnost vreba iz nje, počela je da se igra.

Primetili su jedan "sumnjiv događaj"

Meštani još uvek ne mogu da se oporave od šoka. Tog dana primetili su nepoznatog muškarca koji se u sivom "pežo karavanu" kratko zadržao u blizini seoske džamije, pre nego što je napustio selo.

To je jedini događaj koji je uočen kao sumnjiv u danima koji su prethodili eksploziji.

 

Policija je brzo reagovala, pokrenuvši istragu koja je potvrdila da je reč o eksplozivnoj napravi postavljenoj ispod automobila jednog od meštana. Srećom, bomba je ispala pre planirane eksplozije, čime je izbegnuta potencijalna tragedija, piše "Sandžak danas"

Incident u Tutinu služi kao oštar podsetnik na opasnosti koje oružje predstavlja, posebno kada se nađe u rukama najmlađih.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Horor! Muškarac se razneo bombom u zgradi
Hronika

Horor! Muškarac se razneo bombom u zgradi

Muškarac Ž. K. (68) danas je u Drvaru počinio samoubistvo, aktivirajući eksplozivnu napravu, potvrdio je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

01.03.2024

18:19

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija