• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2024

18:28

Suđenje Sentinim inspektorima odloženo po šesti put: Pretukli muškarca zbog nargila?

Marko Đoković

Vesti

Suđenje Sentinim inspektorima odloženo po šesti put: Pretukli muškarca zbog nargila?

Podeli vest

Početak suđenja Milošu Kneževiću, Milanu Isakovu i Milošu Vešoviću, takozvanim "Sentinim inspektorima" iz Odeljenja za borbu protiv droga, po šesti put je odložen danas pred Višim sudom u Beogradu.

Ovaj put je branilac Kneževića, Zora Dobričanin Nikodinović, obavestila sud da ne može da dođe zbog smrti bliske osobe u porodic te je ročište odloženo za početak maja.

Sudija Milan Grkinić je razmatrao da se za ovog okrivljenog postupak razdvoji, ali se Marko Drašković, branilac Isakova i Vešovića, tome protivio, jer je Knežević prvookrivljeni i on bi prvi trebalo da iznese odbranu te u ovoj fazi ne postoje uslovi za razdvajanje.

U optužnom predlogu, podsetimo, navodi se da su se trojica inspektora 28. septembra 2022. uveče, po prethodnom dogovoru Isakova i oštećenog B. H., odvezli službenim vozilom i sastali sa oštećenima B. H. i M. M. na jednom od sporednih puteva u blizini Višnjičke ulice.

Do susreta je došlo, kako se tvrdi, zbog toga što su B. H. i M. M. trebalo da vrate Isakovu tri nargile koje im je on dao na korišćenje tokom leta uz određenu novčanu nadoknadu.

Policija: Ruke na krov!

Dalje se navodi da su, posle prepirke, oštećeni isplatili Isakovu 13.000 dinara za korišćenje nargila i da su nakon toga hteli da odu, ali da su ih okrivljeni zaustavili, kršeći Zakon o policiji, uz povike: "Policija, ruke na krov, dajte lične karte!" 

Trojica inspektora su potom oštećene legitimisali, vezali lisicama i tukli rukama i nogama po glavi i telu, dok je Vešović, kako se sumnja, šakom po glavi udario B. H. kod koga je došlo do perforacije leve bubne opne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zakazano suđenje "prljavim inspektorima"! Evo za koja dela se terete
Ozbiljna dela

Zakazano suđenje "prljavim inspektorima"! Evo za koja dela se terete

Viši sud u Beogradu zakazao je za 4. oktobar početak sudjenja trojici policijaca zbog sumnje da su 28. septembra 2022. godine zloupotrebili svoj službeni položaj inspektora Odeljenja za borbu protiv droga Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i pribavili korist, kao i jer su tukli dvojicu mladića, od kojih je jedan zadobio tešku telesnu povredu.

25.09.2023

12:44

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija