• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2024

23:37

Brutalno prebijanje u Novom Sadu! Očajna sestra objasnila šta se dogodilo: Bilo je nih 15, 20 koji su ga šutirali po glavi! (VIDEO)

Shutterstock

Vesti

Brutalno prebijanje u Novom Sadu! Očajna sestra objasnila šta se dogodilo: Bilo je nih 15, 20 koji su ga šutirali po glavi! (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenoj mreži TikTok, na profilu devojke po nazivu Dolores MSc Forenzičke psih. osvanuo je video kako vidno potrešena moli za bilo kakve informacije o napadačima na njegog brutalno prebijenog mlađeg brata.

Dolores objašnjava kako je njih 15-20 napalo njega samog.

- Sinoć, 23. Aprila, oko 20-20.30 je grupa muškaraca napala mog mlađeg brata dok je pričao na telefon, iz Gagarinove ulice u Novom Sadu. Ako ste iz Novog Sada, molim vas delite video - rekla je ova devojka. 

Vidno uzrujana ističe da se njen brat trenutno nalazi u bolnici i da je zadržan jer ima ozbiljne telesne povrede

- Trenutno se nalazi u bolnici i ima ozbiljne povrede. Dobio je i šavove zato što su mi rasekli obraz, ne vidi na jedno oko trenutno pošto mu je krv krenula na oko.

Devojka navodi kako se brutalno prebijanje dogodilo sinoć oko 20-20.30, bez razloga su ga napali, i zgrožena činjenicom ističe kako je napadača bilo oko 15 ili 20.

Dolores ističe kako je sve počelo kod jedne veterinarske ordinacije.

Tu su počeli da ga šutiraju i šakama udaraju - rekla je ona.

Momak je uspeo da pretrči Bulevar Oslobođenja i stigne do jedne poznate novosadske kuglane koja se tu nalazi, ali su njih petorica ponovo nasrnuli na mladića i ponovo su mu zadavali udarce šakama po glavi.

Mladića je uspeo da "sačuva" jedan čovek koji se slučajno zadesio tu i video ove krvničke scene te su se napadači razbežali 

Dolores apeluje da ovaj video snima kako bi došla do nekih informacija o krvnicima koji su joj prebili brata.

Ukoliko imate bilo kakve infomacije, javite se policiji ili njoj lično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija